Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 21:02

Οικογενειακές στιγμές στο ''Αρόδο'' για την Κ-15 του ΠΑΣ Τήνου

Πιστός στην ανάπτυξη του πλάνου που έχει χαράξει σχετικά με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο παραμένει ο ΠΑΣ Τήνου, που συμμετέχει σε όλα τα πρωταθλήματα της ένωσης, δίνοντας την ευκαιρία σε πολλά παιδιά από το νησί της ''Μεγαλόχαρης'' να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Μέσα από όλα αυτά τα χρόνια έχουν δημιουργηθεί ισχυροί δεσμοί μεταξύ των μικρών αθλητών  και φυσικά της διοίκησης.

Η ομάδα Κ15 του συλλόγου φέτος έχει κάνει το 2 στα 2, αλλά αυτό που ικανοποιεί περισσότερο είναι η αγωνιστική της παρουσία που είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική. 

Η νίκη του Σαββάτου απέναντι στον Ανδριακό, αλλά και η ονομαστική εορτή του αντιπροέδρου του συλλόγου κ. Αργύρη Βλαχάκη ήταν η ευκαιρία για ένα όμορφο τραπέζι που παρέθεσε ο ίδιος στο εστιατόριο ''Αρόδο'' που διευθύνει.

Όμορφες οικογενειακές στιγμές, πάντα τηρώντας φυσικά τα υγειονομικά μέτρα. Ευχή όλων; Να συνεχιστεί το όμορφο ποδοσφαιρικό ταξίδι αυτής της ομάδας και γιατί όχι να φτάσει για ακόμη μία χρονιά μέχρι τα τελικά.

Το sportcyclades.gr εύχεται στον πρώην πρόεδρο και νυν αντιπρόεδρο του ΠΑΣ Τήνου, Αργύρη Βλαχάκη, χρόνια πολλά για την γιορτή του και να είναι πάντα υγιής και χαρούμενος με την οικογένεια του!

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares