Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021 18:04

Με Κουκά, Τσιώλη και Παχατουρίδη οι Ακαδημίες της Α.Ε. Μυκόνου στο Ενωσιακό τουρνουά της Σύρου

H εξαιρετική δουλειά αλλά και η βαρύτητα που δείχνει η Α.Ε. Μυκόνου στον τομέα των Ακαδημιών είναι γνωστή εδώ και χρόνια.

Άλλη μια απόδειξη επ’ αυτού αποτελεί η πολυπληθής αποστολή του Συλλόγου στο Ενωσιακό Τουρνουά ''Μανωλης Βαμβακούσης'' που διεξάγεται στη Σύρο. Μια αποστολή που δεν αποτελείται μόνο από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ των Ακαδημιών, αλλά και από παράγοντες της Διοίκησης και προπονητές της ανδρικής ομαδας.

Έτσι εκτός από τον πρόεδρο της Α.Ε. Μυκόνου Αλέκο Κουκά και τον γενικό αρχηγό Πέτρο Γιαβρούτα, στη Σύρο βρίσκεται ο τεχνικός σύμβουλος της ομάδας Σάκης Τσιώλης αλλά και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Θεοφύλακτος Παχατουρίδης.

DIOIKISI TSIOLIS MYKONOS

Η παρουσία τους αποτελεί αναμφίβολα απόδειξη ότι στο στρατόπεδο της Μυκόνου βασική προτεραιότητα είναι η ανάδειξη γηγενών ταλέντων και η προώθησή τους στην πρώτη ομάδα. Στόχος για φέτος και με δεδομένη την παρουσία της Α.Ε. Μυκόνου στους ομίλους της Γ’ Εθνικής, είναι η δημιουργία ενός δυνατού συνόλου που θα έχει έντονη την παρουσία του νεανικού στοιχείου, που σε συνδυασμό με κάποια έμπειρα στελέχη που είτε θα παραμείνουν είτε θα αποκτηθούν μέσα στο καλοκαίρι, θα δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

tsiolis syros

Στη Σύρο επίσης βρίσκεται και ο γιος του Σάκη Τσιώλη, Βαγγέλης που τα τελευταία δυο χρόνια ήταν στον πάγκο του Αήττητου Σπάτων, ομάδα με την οποία ο Αλέκος Κουκάς διατηρεί άριστες σχέσεις. Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η φωτο με τις τρεις γενιές… Τσιώλη. Σάκης, εγγονός και Βαγγέλης!

TSIOLIS PATERAS GIOS

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares