Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 00:42

Απάντηση του Μαρπησσαϊκού στον ΑΟ Πάρου: Να ζητήσετε συγνώμη στους ποδοσφαιριστές σας

Απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΟ Πάρου εξέδωσε ο Μαρπησσαϊκός με αφορμή το παιχνίδι της Κ12 που δεν έγινε το Σάββατο στην Πάρο.

Η ανακοίνωση:

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ  30/03/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι διοικούντες του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού, αν και δεν το συνηθίζουν, (προ)κλήθηκαν αυτήν τη φορά να απαντήσουν στην (αποτυχημένη) απόπειρα του ΑΟ Πάρου να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να προβούν σε αποκατάσταση της αλήθειας.

Η διοίκηση του ΑΟ Πάρου, αντί να ομολογήσει το «φάουλ» στο οποίο υπέπεσε, μη φροντίζοντας να εναρμονιστεί με τον Κ.Α.Π. και την Προκήρυξη του πρωταθλήματος Κ12, επιχείρησε ανεπιτυχώς να... κατηγορήσει τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό για «ασέβεια».

Στην ανακοίνωση που εξέδωσαν οι ιθύνοντες του γειτονικού μας σωματείου μετά τη μη διεξαγωγή του αγώνα της ομάδας μας με εκείνη του ΑΟ Πάρου για το πρωτάθλημα Κ12, καθώς ο αντίπαλος προσήλθε στο γήπεδο Αρχιλόχου με 11 παίκτες, ενώ είναι απαραίτητη η παρουσία τουλάχιστον 12 ποδοσφαιριστών, προσπάθησαν να επιρρίψουν την ευθύνη (!) στον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός.

Με ποιο επιχείρημα; Ότι υπάρχει προφορική συμφωνία των διοικούντων τις ομάδες, όπως όλοι οι ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται με την κάρτα υγείας αθλητών και όχι με το δελτίο αθλητικής ιδιότητας της ΕΠΟ, ακόμα και όταν τούτο κρίνεται επιβεβλημένο. Ουδέν ψευδέστερον, βεβαίως.

Άλλωστε, ως γνωστόν, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και εκθέτει όσους το χρησιμοποιούν.

Επιπροσθέτως, η διοίκηση του ΑΟ Πάρου, ψευδώς ανέγραψε στην ανακοίνωσή της, ότι «προσχεδιασμένα και αιφνιδιαστικά οι υπεύθυνοι του Μαρπησσαϊκού ζήτησαν από την ομάδα μας να προσκομίσει τα δελτία των αθλητών μας, τα οποία οι ίδιοι έσπευσαν να προμηθευτούν μόλις την προηγούμενη εβδομάδα...».

Με αποδείξεις και όχι με έπεα πτερόεντα ο ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός καταρρίπτει τα «επιχειρήματα» του ΑΟ Πάρου. Η ομάδα μας έκανε αυτό που όφειλε να πράξουν όλες οι ομάδες: συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις της ΕΠΣ Κυκλάδων και της ΕΠΟ, που όριζαν στις προκηρύξεις τους ότι τα γεννηθέντα παιδιά του 2011 όφειλαν από 1/1/2022 να αγωνίζονται μόνον με δελτίο αθλητικής ιδιότητας και όχι ότι ίσχυε μέχρι τις 31/12/2021, καθώς μέχρι τότε μπορούσαν να αγωνίζονταν και με κάρτα υγείας αθλητού.

Έτσι, όπως αποδεικνύεται στα συνημμένα Φ.Α. του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκού με τον ΑΜΣ Φιλωτίου (19/2/2022) και τον Νηρέα Πάρου (19/3/2022), οι γεννηθέντες το 2011 ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αγωνίστηκαν με δελτίο αθλητού της ΕΠΟ και ουχί με κάρτα υγείας. Τουτέστιν, μόνον «αιφνιδιαστικά και προσχεδιασμένα», όπως μας «εγκαλείτε», δεν ενεργήσαμε, καθώς από το πρώτο μας ματς (19/2/2022) της τρέχουσας χρονιάς με αντίπαλο τον ΑΜΣ Φιλωτίου η ομάδα μας εναρμονίστηκε με τις καταστατικές διατάξεις της ΕΠΣ Κυκλάδων και της ΕΠΟ.

Εάν ο ΑΟ Πάρου δεν εξέδωσε δελτία αθλητικής ιδιότητας της ΕΠΟ στους ποδοσφαιριστές του, τούτο βαρύνει ΜΟΝΟΝ τους διοικούντες τον, που ενήργησαν εντελώς επιπόλαια και ερασιτεχνικά, και όχι τον ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκό, που έκανε το απολύτως ορθόν. Τα παιδιά του συλλόγου μας μαθαίνουν το ευ αγωνίζεσθαι μέσα από τους κανόνες και τους νόμους της ΕΠΣ Κυκλάδων και της ΕΠΟ.

Αντί, λοιπόν, κύριοι, να αναζητείτε «ενόχους», καλό θα είναι να κοιτάξετε τους ποδοσφαιριστές του ΑΟ Πάρου στα μάτια και ταπεινά να τους ζητήσετε συγγνώμη, για το γεγονός ότι με το «αυτογκόλ» σας τούς στερήσατε τη δυνατότητα να διεκδικήσουν το όνειρο. Ως γνωστόν, «πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά, έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα...».

          

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο Πρόεδρος                                                                      Η Γεν. Γραμματέας

                     ΠΙΠΕΡΟΓΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ                                        ΦΡΑΝΤΖΗ ΑΝΝΕΖΩ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares