Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 20:50

Παρελθόν από την Ελλάς Σύρου ο Χρήστος Φωκάς, που βάζει πλώρη για μεγαλύτερα πράγματα

Παρελθόν από την προπονητικό επιτελείο της ακαδημίας της Ελλάς Σύρου αποτελεί εδώ και λίγο καιρό ο προπονητής Χρήστος Φωκάς που έλυσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο της Σύρου.

Όπως μας είπε ο ίδιος πλήρωσε το τίμημα της ευθύτητας του, αναφερόμενος προφανώς σε διάφορα σχόλια στα social media, όπου παίρνει θέση σχεδόν για όλα τα ζητήματα, ακόμα και για αυτά που αφορούν άλλους συλλόγους και την ίδια την ΕΠΣ Κυκλάδων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, από την πλευρά τους ο άνθρωποι της Ελλάς Σύρου δηλώνουν ικανοποιημένοι απο την δουλειά του, αλλά βρέθηκαν σε δύσκολη θέση όταν σε συνάντηση τους επισήμανε ότι δεν μπορεί να αλλάξει την κριτική του στάση.

Ο νεαρός προπονητής, μας ενημέρωσε για τα σχέδια του, καθώς μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της Α φάσης της σχολής προπονητών που έγινε στην ΕΠΣ Καρδίτσας είναι έτοιμος να παρακολουθήσει τη Β φάση της σχολής που θα γίνει στο Αγρίνιο σε λίγες μέρες για την απόκτηση του διπλώματος UEFA B.

“Η συνεχής εξέλιξη και η απόκτηση γνώσεων και διπλωμάτων είναι επιβεβλημένη ώστε ο χώρος του ποδοσφαίρου να αναβαθμιστεί” μας δήλωσε ο Χρήστος Φωκάς, ο οποίος πλέον αναζητά το νέο σταθμό της καριέρας του βλέποντας ακόμα πιο ψηλά με την απόκτηση του διπλώματος UEFA B.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares