Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 10:05

Κ14: Γκολ και θέαμα στο Αίαντας - Νέος Α.Ο.Σ [vid]

Σε αγώνα για το πρωτάθλημα Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων που έγινε σήμερα στην Ερμούπολη, ο Αίαντας Σύρου επικράτησε 4-1 του Νέου Α.Ο.Σ.

Το τελικό σκορ δεν δείχνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Ο Αίαντας Σύρου πήρε δίκαια τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που το τελικό σκορ αδικεί το νέο Α.Ο.Σ που είχε δυο χαμένα πέναλτι και μια μεγάλη ευκαιρία σε διάστημα 5 λεπτών με το σκορ στο 3-1.

Ο Αίαντας προηγήθηκε πολύ γρήγορα 2-0 χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Καπέλλας και Καλλίγερας (5΄ και 8΄). Ο Νέος Α..Ο.Σ μείωσε με τον Κωνσταντίνο Ζαχαρίου στο 20΄. Το 3-1 διαμόρφωσε ο Καλλίγερος στο 29΄ που ήταν και το τελικό σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου μέρους ο Νέος Α.Ο.Σ ήταν καταιγιστικός. Δυο χαμένα πέναλτι σε διάστημα 3 λεπτών και μια μεγάλη ευκαιρία (Ζαχαρίου) έφεραν το Νέο Α.Ο.Σ κοντά στην μεγάλη επιστροφή. Το γκολ δεν ήρθε και στο φινάλε του αγώνα ο Πετσοπούλης «σφράγισε» τη νίκη για τον Αίαντα Σύρου.

Διαιτητής: Βακόνδιος, βοηθοί: Καλόγερας-Παναγιώτου

Αίαντας Σύρου (Ρούσσος): Ντουμάζιος, Βλάχος, Χαλαβαζής, Μαύρος Γ, Ζαράνης, Δρόσος, Μαύρος Α, Ρουσσουνέλος, Πετσοπούλης, Καπέλλας, Καλλίγερος

Παπαδημάτος, Ρούσσος, Κοντός, Βαμβακούρης, Αμπουσερία, Γυφτάκης

Νέος Α.Ο.Σ (Ζαχαρίου): Καπέλλας, Διατσίδης Κ, Χαραράς Κ, Αρακάς, Χατζαντώνης, Πρέκας, Καραπάνος, Ζαχαρίου, Διατσίδης Γ, Πρέκα, Χαραράς Λ

Πρίντεζης, Ρούσσος, Τάνταλος, Κόκκαλης, Αρακάς

Πηγή: syros-sports.gr

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares