Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 11:29

Γιώργος Στεφανάκης: Συγχαρητήρια στον Πανθηραϊκό για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Τα συγχαρητήρια του στον πρωταθλητή της κ14 Πανθηραϊκό, στις ομάδες που συμμετείχαν στο f4 και την ΕΠΣ Κυκλάδων εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης του ο αντιδήμαρχος του Δήμου Θήρας, Γιώργος Στεφανάκης.

Η ανακοίνωση:

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία πανηγυρίζει ο Πανθηραϊκός και μαζί του όλη η Σαντορίνη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Κ14.

Μετά το πρωτάθλημα της Κ12, η ομάδα του Πανθηραϊκού έφερε στο νησί μας και το πρωτάθλημα της Κ14, κάνοντας το back to back, καθώς υπερασπίστηκε τον τίτλο που είχε κατακτήσει και την περσινή αγωνιστική περίοδο, πιστοποιώντας έτσι για ακόμη μία φορά την άρτια δουλειά που γίνεται στα αναπτυξιακά τμήματα από τους προπονητές.

Θέλω να συγχαρώ πρώτα από όλα τα παιδιά της ομάδας για το αγωνιστικό πρόσωπο που επέδειξαν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και την πέρα για πέρα δίκαιη κατάκτηση της πρωτιά στο final-4  της Σύρου.

Επίσης, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή της Κ14, κ. Βαγγέλη Τσοβάρα, στους προπονητές των άλλων τμημάτων του Πανθηραϊκού, αλλά και στην διοίκηση και τους γονείς για την στήριξη που παρέχουν στα παιδιά.

Η πρωτοβουλία που έλαβα για την οικονομική ενίσχυση ενόψει της συμμετοχής των τριών τμημάτων του Πανθηραϊκού στα final-4 δεν θα είναι συγκυριακή. Θα είναι διαρκής και συνεχώς βελτιούμενη έτσι ώστε τα παιδιά μας να έχουν την ευκαιρία να βιώνουν τις ανεπανάληπτες στιγμές και εμπειρίες που προσφέρει το ποδόσφαιρο.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην συγχαρούμε τους φιναλίστ ΠΑΣ Νάξου, Αίαντα Σύρου και Παμμηλιακό για την παρουσία τους, όπως και την διοργανώτρια ΕΠΣ Κυκλάδων και προσωπικά τον πρόεδρο κ. Ειρηναίο Φρέρη, ο οποίος με την πρωτοβουλία του να τιμήσει τον μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ, Γιάννη Παπαστεφανάκη, πέτυχε να σταλθεί ένα ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς μέσα από αυτή τη διοργάνωση.

Εύχομαι καλό καλοκαίρι στα παιδιά που ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Γεώργιος Στεφανάκης (Αντιδήμαρχος Δήμου Θήρας)

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares