Τρίτη, 20 Ιουνίου 2023 23:36

ΠΑΣ Νάξου: Ανακοίνωση για το F4 της Κ14

Πιστός στα ραντεβού του με τα final-4 στις Κυκλάδες ο ΠΑΣ Νάξου κατέκτησε την 2η θέση στην ηλικιακή κατηγορία της Κ14.

Η ομάδα της Νάξου με ανακοίνωση της συγχαίρει τον πρωταθλητή Πανθηραϊκό, τις ομάδες που συμμετείχαν, αλλά και την ΕΠΣ Κυκλαδων για τη διοργάνωση και την βράβευση του Γιάννη Παπαστεφανάκη:

Με το κύπελλο του δευτεραθλητή Κυκλάδων και πολλές εμπειρίες στις αποσκευές τους επέστρεψαν από το final- 4 που διεξήχθη στη Σύρο οι αθλητές της ομάδας Κ14 του συλλόγου μας.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και τους προπονητές τους για την προσπάθεια που κατέβαλλαν μέσα στη διάρκεια της χρονιά και στην τελική φάση.

Ο πρόεδρος και το διοικητικό συμβούλιο, συγχαίρουμε επίσης τον Πανθηραϊκό που κατέκτησε δίκαια την 1η θέση, όπως και τους, Αίαντα Σύρου και Παμμηλιακό που συμμετείχαν στο final-4.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ακόμη μία διοργάνωση της ΕΠΣ Κυκλάδων μετατράπηκε σε γιορτή του ποδοσφαίρου, καθώς έπειτα από πρωτοβουλία της ΕΠΣ Κυκλάδων επίτιμος προσκεκλημένος ήταν ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Παπαστεφανάκης που μας συγκλόνισε όλους με την παρουσία του και τα λόγια του.

Συγχαίρουμε και χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίου Φρέρη να προσκαλέσει τον Γιάννη και την οικογένεια του στη Σύρο και να τον γνωρίσουμε από κοντά, παίρνοντας μαθήματα ζωής από αυτόν.

Ο τίτλος του ''MVP της ζωής και του ποδοσφαίρου'' που του απονεμήθηκε ήταν το λιγότερο που αξίζει σε αυτόν τον ''Ήρωα της ζωής''... 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares