Σάββατο, 24 Ιουνίου 2023 17:46

Σαντορίνη: Φιλανθρωπικός αγώνας για την στήριξη του μικρού Γιάννη

Η Θύελλα Καμαρίου σε συνεργασία με την ακαδημία της Playland διοργανώνουν φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για την βοήθεια του μικρού Γιάννη, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και έχει ανάγκη την στήριξη όλων μας.

Δεν θα πρέπει να λείψει κανείς από αυτή την προσπάθεια... 

Η σχετική ανακοίνωση: 

Η Ακαδημία της Θύελλας Καμαρίου διοργανώνει φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα, σε συνεργασία με την Ακαδημία Playland, με σκοπό να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για τον μικρό ΓΙΑΝΝΑΚΗ.

Την Δευτέρα 26/6 πρέπει να είσαι εκεί στις 18.30μμ (Δ.Γ. Καμαρίου)

Καλούμε όλους τους Σαντορινιούς να δώσουν το παρόν και να ενισχύσουν αυτή την πολλή σημαντική προσπάθεια που γίνετε για να μαζευτούν τα χρήματα που χρειάζεται η οικογένεια.

Ως Υπεύθυνη της Ακαδημίας μας επικοινώνησα προσωπικά με την μητέρα του μικρού Γιαννάκη, η οποία μας έδωσε την άδεια να κοινοποιήσουμε την φωτογραφία του παιδιού και μας ευχαρίστησε για αυτή την πρωτοβουλία.

Στην είσοδο της κερκίδας θα υπάρχει ειδικό κουτί που ο καθένας μπορεί να δώσει όσα χρήματα επιθυμεί.

Μετά την λήξη του αγώνα και παρουσία των Υπευθύνων των 2 Ακαδημιών θα γίνει η καταμέτρηση των χρημάτων, έτσι ώστε την Τρίτη το πρωί να κατατεθούν στον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares