Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 09:03

Σε δύο ομίλους η Κ16 (οι ομάδες και ο τρόπος διεξαγωγής)

Τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στο πρωτάθλημα της Κ16 και τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος έκανε γνωστά η ΕΠΣ Κυκλάδων μέσα από την συμπληρωματική προκήρυξη που έδωσε στη δημοσιότητα.

 Αναλυτικά:

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ Κ-16

«WINDOOR» 2023-2024

Α. ΟΝΟΜΑΣΙΑ

       Σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ.Κ, το Πρωτάθλημα Κ-16 της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων περιόδου 2023-2024 ονομάζεται «WINDOOR».

B. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΜΑΔΩΝ

      Στο Πρωτάθλημα Κ-16 «WINDOOR» της  Ε.Π.Σ. Κυκλάδων περιόδου 2023-2024 δήλωσαν συμμετοχή οι παρακάτω δεκατέσσερις (14) ομάδες:

 ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ, Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ, Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ, Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ,  Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ 1, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (2), Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ.

Γ. ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Α’ ΦΑΣΗ

       Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δύο (2) γύρους, σε δύο (2) Ομίλους ως εξής:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ: (6 ομάδες) ΑΙΑΣ ΣΥΡΟΥ, ΚΑΝΟΝΙΕΡΗΔΕΣ ΣΥΡΟΥ, Π.Α.Σ. ΤΗΝΟΥ, Α.Ε. ΜΥΚΟΝΟΥ, Α.Σ. ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ, Α.Σ. ΠΑΝΣΙΦΝΑΙΚΟΣ.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ: (8 ομάδες) Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ, Α.Μ.Ε.Σ. ΝΗΡΕΑΣ,  Α.Ο. ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, Α.Μ.Σ. ΦΙΛΩΤΙ, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ 1, Α.Ο. ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ 2,  Α.Σ. ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ.

Β΄ΦΑΣΗ

          Όταν τελειώσει η Α’ Φάση, ο 1ος του Α’ Ομίλου και οι 1ος και 2ος του Β’ Ομίλου στην βαθμολογία, προκρίνονται στην Τελική Φάση (FINAL-FOUR) .  Η 4η Ομάδα θα προκύψει από το νικητή του αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον 2ο του Α’ Ομίλου και τον 3ο του Β’ Ομίλου, σε ουδέτερη έδρα.

          Έτσι θα συγκροτηθούν οι  (4) τέσσερις Ομάδες που θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση (Final-Four). Τα ζευγάρια των ημιτελικών θα προκύψουν από κλήρωση.  Οι νικήτριες Ομάδες θα αποτελούν το ζευγάρι του Τελικού και ο νικητής θα είναι ο Πρωταθλητής Κατηγορίας Κ-16 «WINDOOR» ΕΠΣ Κυκλάδων, περιόδου 2023-2024.

           Σωματείο που συμμετέχει  με δύο (2) ομάδες, θα πρέπει να στείλει Κατάσταση με Ονοματεπώνυμο, Πατρώνυμο και Αρ. Δελτίου (ή Αρ. Ταυτοπροσωπίας κλπ, άρθρο 11 της Προκήρυξης) των ποδοσφαιριστών που θα συμμετέχουν στην 1η και στην 2η Ομάδα, έως την έναρξη του Πρωταθλήματος.                 

            Υπενθυμίζεται ότι οι αθλητές που θα δηλωθούν δεν θα μπορούν να μετακινηθούν από την μία ομάδα στην άλλη, παρά μόνο με νέα επικαιροποιημένη λίστα μετά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

 

           Σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος στους αγώνες (μπαράζ, ημιτελικοί, τελικός) δεν θα υπάρχει παράταση αλλά θα ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι, για την ανάδειξη του νικητή .

            Επίσης θα μπορούν να ορίζονται δύο αγώνες της ίδιας Ομάδας σε ένα διήμερο, ανεξαρτήτως εάν δεν μεσολαβούν 24 ώρες μεταξύ των δύο αγώνων, εφόσον αυτό διευκολύνει συγκοινωνιακά και οικονομικά την μετακινούμενη Ομάδα .

          Η Τελική Φάση θα διεξαχθεί σε ένα νησί που θα γνωστοποιηθεί έγκαιρα. Η επιλογή του νησιού διεξαγωγής της Τελικής Φάσης θα γίνει σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου, με την προϋπόθεση αποδοχής συνδιοργάνωσης και συνέχισης κάλυψης του κόστους διαμονής των ομάδων, από πλευράς της.

          Σε περίπτωση που η Περιφέρεια δηλώσει αδυναμία οικονομικής κάλυψης των αγώνων και δεν υπάρξει άλλος χορηγός (Δήμος ή άλλος φορέας), η Τελική Φάση θα διεξαχθεί με την συμμετοχή των ομάδων στους αγώνες με δικές τους δαπάνες.

           Τα νησιά και τα γήπεδα διεξαγωγής θα ορισθούν από την διοργανώτρια.

            Για οποιοδήποτε άλλο θέμα που ήθελε προκύψει και δεν υπάρχει πρόβλεψη στην προκήρυξη και τους κανονισμούς, θα επιλαμβάνεται και θα αποφασίζει το ΔΣ της ΕΠΣΚ .

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares