Δευτέρα, 20 Νοεμβρίου 2023 18:22

Επιμορφωτική ομιλία με τον Αχιλλέα Υφαντίδη διοργανώνει η ακαδημία της Θύελλας Καμαρίου

Επιμορφωτική ομιλία με θέμα «Eκπαιδεύοντας παιδιά - αθλητές στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο» και ομιλητή τον Ψυχολόγο Υψηλής Απόδοσης και Επικοινωνιολόγο, κ. Υφαντίδη Αχιλλέα διοργανώνει η ακαδημία της Θύελλας Καμαρίου.

Η ανακοίνωση:

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου στις 19:00 στην αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου DE SOL η Ακαδημία μας με πολύ μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσει τον καταξιωμένο Ψυχολόγο Υψηλής Απόδοσης και Επικοινωνιολόγο, κ. Υφαντίδη Αχιλλέα, σε μια επιμορφωτική ομιλία με θέμα «Eκπαιδεύοντας παιδιά - αθλητές στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο».

Για ακόμη μία φορά θα χρειαστεί να αφήσουμε κατά μέρους τον αγωνιστικό χώρο και να αναζητήσουμε την επιμόρφωση έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Η ομιλία αυτή δεν απευθύνεται μόνο σε αθλητές αλλά αφορά εξίσου γονείς και προπονητές καθώς αφενός πρόκειται να αποτελέσει εφαλτήριο προβληματισμού για τους νέους και αφετέρου ένα ισχυρό εφόδιο για την διαχείριση του φαινομένου τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου.

Όχι μόνο ο ποδοσφαιρικός αλλά κι ο εκπαιδευτικός κόσμος της Σαντορίνης θα έχει την δυνατότητα να ακούσει και να συνομιλήσει με έναν άρτια κατηρτισμένο επιστήμονα του χώρου της Ψυχολογίας και της Επικοινωνίας πάνω σε ένα τόσο επίκαιρο ζήτημα.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares