Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023 22:19

Επιμορφωτική ομιλία και έπαινοι από τη Θύελλα Καμαρίου [pics-vid]

 Με τα χρώματα της Θύελλας Καμαρίου «πλημμύρησε» η αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου De Sol, που φιλοξένησε την επιμορφωτική ομιλία του Ψυχολόγου, Αχιλλέα Υφαντίδη, με την όμορφη αυτή εκδήλωση να ολοκληρώνεται με απονομή επαίνων σε αθλητές που είχαν βελτίωση στην απόδοση τους, καλή συμπεριφορά, αλλά και θετικά στοιχεία απόδοσης.

Η ανακοίνωση της Θύελλας Καμαρίου:

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ομιλία από τον καταξιωμένο Ψυχολόγο Υψηλής Απόδοσης και Επικοινωνιολόγο, Αχιλλέα Υφαντίδη , με θέμα «Εκπαιδεύοντας παιδιά - αθλητές στον σύγχρονο ψηφιακό κόσμο».
Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα συνεδρίων του Ξενοδοχείου DE SOL.
Οι αθλητές της Ακαδημίας με τους γονείς τους, προπονητές & παράγοντες άλλων αθλημάτων, ο Ενωσιακός προπονητής Βαγγέλης Γατσέλος, το προπονητικό επιτελείο της Θύελλας με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, φίλοι και γνωστοί έδωσαν το παρόν και άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον τα όσα ειπώθηκαν από έναν εξαιρετικό επιστήμονα.
Αυτή η εκδήλωση είναι μόνο η αρχή καθώς στο πλαίσιο της αναβάθμισης μας, θα διοργανώνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τέτοιου είδους εκδηλώσεις.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης έγιναν και βραβεύσεις αθλητών της Ακαδημίας μας.
Στόχος και σκοπός της Ακαδημίας μας είναι να δημιουργήσουμε υγιείς, Πνευματικά και σωματικά αθλητές, με ήθος & αξιοπρέπεια.
Η Διοίκηση της Θύελλας Καμαρίου θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Πατηνιώτη και την οικογένειά του για την φιλοξενία του κ. Υφαντίδη και την ευγενική παραχώρηση του χώρου της εκδήλωσης.

Ο κ. Υφαντίδης έγραψε σχετικά: 

Δεν υπάρχει κανένα κριτήριο πιο αποκαλυπτικό για τον βαθμό της ομαδικότητας σε μία αθλητική ακαδημία, από το τρόπο που πανηγυρίζουν τα υπόλοιπα παιδιά την βράβευση ή την αναγνώριση που δίνεται σε κάποιον συμπαίκτη τους.
Όποιος καταφέρνει να διδάξει στα παιδιά - αθλητές να εκτιμήσουν τη δύναμη της ανιδιοτέλειας, χτίζει μία ομάδα με ανοσία στον φθόνο, στην συκοφαντία, στις κλίκες και το bullying.
Και η ανιδιοτέλεια είναι σαν τους μύες του σώματος. Θέλει προπόνηση για να δυναμώσει και φροντίδα για να μην τραυματιστεί.
*Απο την ομιλία μου στην Ακαδημία Θύελλας Καμαρίου, μετά την οποία δόθηκαν (μέσα σε αποθέωση) συμβολικοί έπαινοι σε παιδιά - αθλητές με τη μεγαλύτερη βελτίωση σε συμπεριφορές και στοιχεία απόδοσης.

Το βίντεο από το Volcano TV

Φωτογραφίες

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2023

 

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares