Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2023 23:55

Κ16: Τρομερή ματσάρα ανάμεσα σε Κανονιέρηδες και Αίαντα Σύρου

Ένα συναρπαστικό αλλά και επεισοδιακό παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο γήπεδο της ΕΠΣ Κυκλάδων. Ο Αίαντας Σύρου επικράτησε με 2-1 των Κανονιέρδηων για την 5η αγωνιστική του 1ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Κ16 σε ένα ματς που είχε ένταση, χαμένο πέναλτι για τον Αίαντα και δύο κόκκινες κάρτες για τους Κανονιέρηδες.

Ο Αίαντας πέτυχε την τρίτη νίκη του στη σεζόν και βρίσκεται στην κορυφή του ομίλου με 9 βαθμούς, αφήνοντας στη δεύτερη θέση με 6 βαθμούς Κανονιέρηδες Σύρου και ΑΕ Μυκόνου.

Η ομάδα του Γιώργου Φωτεινιά που αποβλήθηκε από τον διαιτητή Γ. Ρούσσο για διαμαρτυρία, προηγήθηκε στο 4' με γκολ του Πετσοπούλη.

Ο Βαμβακούσης έκανε τη σέντρα στο 6', η μπάλα κόντραρε και κρέμασε τον τερματοφύλακα Ντουμάζιο για το 1-1.

Οι Κανονιέρηδες έμειναν με 10 παίκτες στο 16' του δευτέρου μέρους, όταν αποβλήθηκε ο Βακόνδιος με απευθείας κόκκινη. Ο Αίαντας εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πήρεξανά το προβάδισμα με τον Χαϊντίνι στο 21' του δευτέρου ημιχρόνου, σε μια φάση που ο τερματοφύλακας των Κανονιέρηδων διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ και να δέχεται την κόκκινη κάρτα.

Στη συνέχεια ο Αίαντας κέρδισε πέναλτι, με τον Γκοτζάι να σκοράρει την πρώτη φορά αλλά το πέναλτι επαναλήφθηκε και στη δεύτερη εκτέλεση έστειλε την μπάλα άουτ.

Το 2-1 για τον Αίαντα έμεινε μέχρι το τέλος.

Διαιτητής: Ρούσσος, βοηθοί: Ζαράνης-Βαρθαλίτης

Κανονιέρηδες (Τσούκος): Ευαγγελόπουλος, Ραουζαίος, Τάνταλος, Βακόνδιος Δ, Χατζαντώνης, Βακόνδιος Γ, Χαραράς, Αθανασίου, Φρέρης, Μπουντούρης, Βαμβακούσης

Βλαχογιάννης, Σούρλας, Γκέτσι, Φρέρης

Αίαντας (Φωτεινιάς): Ντουμάζιος, Τσιτσιούμης, Αρακάς, Καπέλλας, Χαϊντίνι, Ρουσσουνέλος, Δρόσος, Στεφάνου, Καλλίγερος, Γκοτζάι, Πετσοπούλης

Μωραϊτης, Μαραγκός, Βλάχος, Κοντός, Μαύρος, Σκορδίλης

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares