Τρίτη, 30 Ιανουαρίου 2024 00:36

Κ16: Άνετη νίκη του Πανθηραϊκού (1) κόντρα στον Νηρέα

Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων το τμήμα Κ16(1) του Πανθηραϊκού που έπειτα από ένα χορταστικό παιχνίδι και πιάνοντας πολύ καλή απόδοση επικράτησε του ΑΜΕΣ Νηρέα με 10-3, στην αναμέτρηση που έγινε το βράδυ του Σαββάτου (27/1) στο γήπεδο του Πανθηραϊκού.

Ο Πανθηραϊκός προηγήθηκε στο 13’ με κεφαλιά του Κλάιντι Μουχάντρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα και έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό ο Μπούζι πέτυχε το 2-0.

Στο 19’ μετά από υποδειγματική αντεπίθεση ο Καβαλλάρης πάσαρε στον Καραγιάννη που από κοντά σημείωσε το 3-0.

Στο 21’ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντίτσα, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Όμως στο 29΄ο Καβαλλάρης με πολύ ωραίο τελείωμα πέτυχε το 4-1, ενώ στο 31’ ο Κλάιντι Μουχάντρι με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 5-1. Στο 37’ ο Λιγνός πέτυχε το 6-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης ο Νηρέας μείωσε στο σκορ με γκολ του Ζουμή, με τον Κόκκα στο 61’ να σκοράρει ξανά για τον Πανθηραϊκό και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 7-2. Στο 65’ ο Λιγνός με κεφαλιά πέτυχε το 8-2, και ένα λεπτό αργότερα ο Κόκκα σκόραρε ξανά για το 9-2. Στην επόμενη φάση ο Νηρέας σκόραρε με τον Τσαχπίνη, ενώ τον χορό των γκολ έκλεισε ο Murjikneli στο 75’.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Βάιλας, με βοηθούς τον κ. Πέγιο και την κα. Βάιλα.

Συνθέσεις:

Πανθηραϊκός(Τσοβάρας): Παπαϊωάννου, Κουλουριώτης, Αντιλαϊκή, Μουχάντρι Κ., Μουχάντρι Α., Καραγιάννης, Λιγνός, Καρτίμπελης, Μπούζι, Καβαλλάρης, Φύτρος.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Μέτα, Κόκκα, Murjikneli, Φέγγη, Numanaj, Αναπλιώτης, Σκοπελίτης, Meshi, Ανυφαντής.

Νηρέας (Παπαδάκης): Βάβανος, Ρόκου, Ντίτσα, Παρούσης, Ελσάκα, Ζουμής, Κρητικός Φ., Θαλασσινός, Μπελούκης, Τσαχπίνης, Κανέλλης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι Γαβαλάς, Κρητικός Ν., Χριστοφόρος, Σκιαδάς Ι., Σκιαδάς Ν., Μουτζουρούλιας και Ρούσσης.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares