Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 22:24

Κ16: Επιστροφή στις νίκες για τον Πανθηραϊκό 1 κόντρα στον ΑΟ Πάρου

Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον Πανθηραϊκό 1 που νίκησε με 4-0 τον ΑΟ Πάρου για την εξ αναβολής 6η αγωνιστική στον 2ο όμιλο του πρωταθλήματος Κ16.

Ο Πανθηραϊκός μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 4’ μετά από πολύ ωραία ενέργεια και γύρισμα του Καρτίμπελη, ο Μπούζι με δυνατό σουτ πέτυχε το 1-0.

Στο 35’ μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντιλάι η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Σαρρή και στην επαναφορά ο Λιγνός με κεφαλιά πέτυχε το 2-0.

Στο 65’ ο Κουλουριώτης με ωραίο διαγώνιο σουτ σημείωσε το 3-0, ενώ στο 72’ και έπειτα από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Λιγνού, ο Καραγιάννης με κεφαλιά πέτυχε το τελικό 4-0.

Διαιτητής του παιχνιδιού ήταν ο κ. Νάκας, με βοηθούς την κα. Ρούσσου και την κα. Βάιλα.

Πανθηραϊκός(Βαγγέλης Τσοβάρας): Μέτα, Κουλουριώτης, Αντιλάι, Μουχάντρι Α., Μουχάντρι Κ., Καραγιάννης, Λιγνός, Καρτίμπελης, Μπούζι, Murjikneli, Μέσι, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Φύτρος, Σκοπελίτης και Φέγγη.

Α.Ο Πάρου(Στάθης Τριανταφυλλίδης): Σαρρής Α., Μπέκια, Βαρθακούρης, Μπέτσα, Καρόσι, Μελανίτης, Κουγιούφας, Ζέλα, Γκιόνι, Σαρρής Δ., Πατρόπουλος, ενώ αγωνίστηκαν επίσης οι Ραγκούσης και Rudaj.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares