Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 10:22

Κανονιέρηδες Σύρου: 4 παίκτες της ακαδημίας ταξιδεύουν στην Βαρκελώνη!

Ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας των Κανονιέρηδων Σύρου, Παναγιώτης Τσούκος, ανέφερε πως 4 παίκτες ταξιδεύουν για την Βαρκελώνη όπου θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά MIC.

Αναλυτικά

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας, 3 γεννημένοι το 2009 (Μ.Χ., Θ.Μ. και Δ.Α.) και 1 γεννημένος το 2011 (Μ.Σ.), εντάχθηκαν σήμερα στις επίλεκτες ομάδες του δικτύου μας και ταξιδεύουν για την Βαρκελώνη όπου θα λάβουν μέρος στο διεθνές τουρνουά MIC.

Το δίκτυο και η ακαδημίας μας συνεχίζουν να δίνουν τη δυνατότητα σε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αποκτούν εμπειρίες, εμπειρίες ζωής που θα τις θυμούνται πάντα είτε συνεχίσουν να ασχολούνται με το ποδόσφαιρο είτε όχι.
Οι επίλεκτες ομάδες μας των κ15 και κ13 θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά με ομάδες όπως οι Χιρόνα, Μίλαν, Λίβερπουλ, Μαρσέιγ, Βαλένθια, Βιγιαρεάλ, Μπράγκα, Σαχτάρ, Ατλέτικο Μαδρίτης και άλλες ακαδημίες από όλο τον κόσμο.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας, να παίξουν δυνατά να το ευχαριστηθούν και να αποκτήσουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν να βελτιωθούν και να γίνουν καλύτεροι κυνηγώντας το όνειρά τους, ακολουθώντας το παράδειγμα του Έρικ μας.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares