Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 13:58

Νέος ΑΟ Σύρου: Γλέντι, χορός και τιμητικές βραβεύσεις στην χοροεσπερίδα της ακαδημίας [vid]

Μέσα σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (6/4) στο κέντρο διασκέδασης Ζωζεφίνα η ετήσια χοροεσπερίδα του Νέου Α.Ο Σύρου. Από την βραδιά, δεν έλειψε το κέφι, καθώς βρέθηκαν όλοι οι αθλητές της ακαδημίας, γονείς και υποστηρικτές της ομάδας.

Κατά την διάρκεια της χοροεσπερίδας ανακοινώθηκε στον κόσμο το νέο Δ.Σ που προέκυψε μετά τις εκλογές, αλλά και η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Ηλία Ξενικάκη.

Ο Νέος ΑΟΣ τίμησε τον γενικό γραμματέα του Α.Ο Πάγου Μάρκο Δαλέζιο για την μακροχρόνια προσφορά του στο ποδόσφαιρο και το ήθος που τον διακρίνει. Παράλληλα τιμητική πλακέτα δόθηκε στον τερματοφύλακα Κώστα Συριανό, που περισσότερο από 20 χρόνια αποτελεί βροντερό παράδειγμα σε όλους, ενώ τιμητική πλακέτα δόθηκε και στο νεαρό ποδοσφαιριστή Λευτέρη Χαραρά για την ψυχική δύναμη που τον διακρίνει.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας και πρόεδρος του συνδέσμου προπονητών Χρήστος Ζαχαρίου, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια στα τιμώμενα πρόσωπα.

Τέλος η ακαδημία ευχαρίστησε τους μεγάλους χορηγούς που βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας, τα παιδιά, τους γονείς και το σωματείο του Α.Ο Πάγου που δέχεται με μεγάλη χαρά τα παιδιά της ακαδημίας.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares