Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 10:00

Πανθηραϊκός: Συγχαρητήρια στον ΠΑΣ Νάξου και ευχαριστώ στον Γιάννη Πολυχρονάκο

Ανακοίνωση μέσα από την οποία συγχαίρει τον ΠΑΣ Νάξου και ευχαριστεί τον Γιάννη Πολυχρονάκο για τη φιλοξενία εξέδωσε ο Πανθηραϊκός με αφορμή τη συμμετοχή του στο final-4 Κ14 που έγινε στη Νάξο.

Αναλυτικά:

Με αφορμή την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος Κ14 της ΕΠΣ Κυκλάδων η διοίκηση του σωματείου μας συγχαίρει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τον προπονητή της ομάδας μας κ. Βαγγέλη Τσοβάρα για την
μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν καθ´ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Μετά τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα στο Final-4 που έγινε στη Νάξο το διήμερο 17-18/05/24 η ομάδα μας κατετάγη στην 4η θέση του πρωταθλήματος.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα του ΠΑΣ Νάξου για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στις ομάδες της ΑΕ Μυκόνου και Αίαντα Σύρου για την κατάληψη της 2ης και 3ης θέσης αντίστοιχα καθώς και σε όλες τις ομάδες που έλαβαν μέρος στο πρωτάθλημα.

Παράλληλα, η Διοίκηση, το Τεχνικό Επιτελείο και οι Ποδοσφαιριστές του Πανθηραϊκού ευχαριστούν θερμά τον κ. Γιάννη Πολυχρονάκο, ιδιοκτήτη του Polis of Naxos Boutique Hotel, όπως και το προσωπικό του ξενοδοχείου, για την υποδειγματική φιλοξενία που παρείχαν στην αποστολή της ομάδας μας κατά την τριήμερη παραμονή της στο νησί της Νάξου.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares