Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013 21:19

2ο Μουντιαλίτο Ακαδημιών Παμμηλιακού: Η γιορτή που έγινε θεσμός.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/5 με μεγάλη συμμετοχή η πρεμιέρα του 2ου Μουντιαλίτο των Ακαδημιών του Παμμηλιακού.


Περίπου 120 παιδιά όλων των κατηγοριών του συλλόγου (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ, μπαμπίνι) απόλαυσαν τις στιγμές της παρουσίας τους στην διοργάνωση. Τις ντρίμπλες, τις πάσες, τα σουτ και τις αποκρούσεις των εκκολαπτόμενων σταρ των «κόκκινων» απόλαυσε πλήθος κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Μήλου εκτός από τους συγγενείς και φίλους των αγωνιζόμενων.

Οι «μικροί» του Παμμηλιακού αγωνίστηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου ταυτόχρονα και ανά τμήμα. Τα πιτσιρίκια έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το ερχόμενο Σάββατο 26/5.

milos-mileika-neaΑπόλυτα ικανοποιημένη με την ανταπόκριση του κόσμου ήταν και η διοίκηση του Παμμηλιακού με τον πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλη Βαμβακάρη να τατονίζει:
«Παίρνουμε κουράγιο για να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε».

Την Τετάρτη 23/5 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συνάντηση των παλαιμάχων του Παμμηλιακού με σκοπό την σύσταση ομάδας. Πιθανή πρώτη εμφάνιση τους το Σάββατο 26/5 ημέρα που θα γίνει και η φιέστα απονομής της κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλητή του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κυκλάδων στην ανδρική ομάδα του Παμμηλιακού.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares