Κυριακή, 09 Ιουνίου 2013 17:49

Επιβράβευση Προπαιδων και αποχαιρετισμός Παίδων για την ΑΠ Σύρος 2002

Το Σάββατο 8/6 στο γήπεδο της Άνω Σύρου το ΔΣ και οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Σύρος 2002 σε μια λιτή εκδήλωση επιβράβευσαν τους Προπαιδες για τις επιτυχίες τους στο Τουρνουά Ηermes Cup και στο Τουρνουά της ΕΠΣ Κυκλάδων, αλλά και αποχαιρέτησαν το τμήμα των Παίδων καθώς ήδη γνωρίζουμε την επόμενη περίοδο θα αγωνίζονται με τα χρώματα του ΑΟ Πάγου.

Σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα όπως είπε και η Πρόεδρος κ. Άννα Κάμπαξη «αποχαιρετούμε ίσως το καλύτερο τμήμα της Ακαδημίας μας, παιδιά με ήθος που ήρθαν κοντά μας από έξι χρονών και για όλα τα χρόνια, έχοντας κατακτήσει δυο Πανκυκλαδικα και πολλά Πανσυριανα, παρουσίαζαν κατά γενική ομολογία ποιοτικό ποδόσφαιρο. Ευχή δε όλων να έχουν καλή πρόοδο και να συνεχίσουν να είναι καλά παιδιά και αργότερα καλοί άνθρωποι γιατί έτσι μόνο θα έχουμε πετυχει τον σκοπό μας σαν Ακαδημία!».

Αφού απονεμήθηκαν διάφορα έπαθλα και αναμνηστικά διπλώματα ο τεχνικός διευθυντής κ. Δημήτρης Καμπαξης, οι προπονητές κ Δαφνας και Μπαιλας και σύσσωμο το ΔΣ χαιρέτησαν ένα-ένα τα παιδιά και ανανέωσαν το ραντεβού για μεν τους Προπαιδες στο Πανκυκλαδικό στη Νάξο, για του Παίδες τον Αύγουστο στη προετοιμασία για την επόμενη χρονιά.

paides-propaides-6-2013

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares