Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 12:36

Επίσκεψη του Γ. Αμανατίδη στην Σχολή Ολυμπιακού στην Άνδρο

Ο Τεχνικός Σύμβουλος και scout της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Αμανατίδης επισκέφθηκε την Σχολή Ποδοσφαίρου στο όμορφο Κυκλαδονήσι την Άνδρο.

Στην 2ήμερη επίσκεψη εργασίας την Παρασκευή 7 και Σάββατο 8/6/2013, παρακολούθησε προπονήσεις των Τμημάτων σε δύο εκ των τεσσάρων γηπέδων που διαθέτει η Σχολή σε όλο το νησί και πραγματοποιήθηκε συνάντηση και συζήτηση με τους γονείς των αθλητών, εξηγώντας τους τον σημαντικό ρόλο που παίζει η αθλητική εκπαίδευση και ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες μέσα από την διαπαιδαγώγηση και την διαμόρφωση προσωπικοτήτων.

Επίσης, έκανε αναφορά στο σπουδαίο ρόλο που διαδραματίζει η Σχολή στην Άνδρο και οι άνθρωποι που την πλαισιώνουν, οι οποίοι μέσα από πολλές προσπάθειες και κόπο επιδιώκουν να δώσουν τις κατάλληλες βάσεις στο ποδοσφαιρικό μέλλον του νησιού.

Παρότρυνε τους γονείς να βρίσκονται κοντά σε όλες τις ενέργειες που γίνονται για το καλύτερο μέλλον των παιδιών τους, αφού αυτό που διδάσκονται είναι ότι πιο υγιές.

Στην συνάντηση με την Πρόεδρο, τα Μέλη του Διοικητικού και τους προπονητές της Σχολής έγινε απολογισμός του πρώτου χρόνου λειτουργίας και τα σημαντικά αποτελέσματα που επήλθαν και επαναπροσδιορίστηκαν οι στόχοι για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

akadimies-olympiakou-6-6-2013

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares