Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2013 07:40

Προ των πυλών οι ακαδημίες του Α.Ο. Σύρου

Όπως είχαμε προαναγγείλει έτσι κι έγινε τελικά, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι προεργασίες σχετικά με τη νέα ακαδημία που θα δημιουργηθεί στη Σύρο το άμεσα επόμενο διάστημα.

Ο λόγος έγινε για τη νέα ακαδημία που θα δημιουργήσει ο ΑΟ Σύρου και θα έχει την στήριξη δεκάδων γονιών, αλλά και ενός προπονητή ακαδημιών που έχει προσφέρει τεράστιο έργο στον χώρο του και χαίρει την εκτίμηση όλων. Μάλιστα ο ίδιος ο προπονητής έχει κάνει με την πρώτη επαφή και με τον προπονητή του Ανδρικού τμήματος Μάκη Πούλο, ο οποίος υποσχέθηκε πως θα παρέχει ότι του ζητηθεί προκειμένου να γιγαντωθεί το εγχείρημα των ακαδημιών του ΑΟΣ.

Από το Δ.Σ του ΑΟ Σύρου δεν έχει διαρρεύσει το παραμικρό σχετικά με το θέμα, καθώς όπως έχει τονιστεί και στο παρελθόν από τους ίδιους, ο τομέας των ακαδημιών, είναι συνυφασμένες με το αύριο του ΑΟ Σύρου, κάτι που βέβαια θέλουν να διαφυλάξουν ως «κόρη οφθαλμού».

Πάντως οι δικιές μας πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νέες Ακαδημίες του ΑΟΣ είναι πλέον γεγονός και δεν μένει παρά η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας, που υπολογίζεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares