Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 13:16

Μαράκης: Καυστική απάντηση σε Βαμβακούση

Μια καυστική επιστολή-απάντηση προς τον υπεύθυνο των ακαδημιών του Νέου ΑΟ Σύρου Γιάννη Βαμβακούση, έκδωσε και δημοσίευσε σήμερα ο Προπονητής της ακαδημίας του ΠΑΣ Νάξου, Πέτρος Μαράκης.

Να θυμίσουμε ότι το όλο θέμα έχει προκύψει μετά το 8ο Πανκυκλαδικό Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου, που έγινε στη Νάξο τον προηγούμενο μήνα, καθώς ο κύριος Βαμβακούσης πριν λίγες ημέρες είχε δημοσιεύσει μια ανακοίνωση, η οποία με καυστικό τρόπο στρεφόταν κατά του Γιάννη Ζαχαρίου και των διοργανοτών.

Μάλιστα το sportcyclades.gr προχώρησε στην δημοσίευση βίντεο-ντοκουμέντου, το οποίο ήδη έχει ξεπεράσει τις 6.000 θεάσεις.

Διαβάστε την επιστολή του κυρίου Μαράκη:

Επιστολή απάντηση προς τον κυρ. Βαμβακούση Ιωάννη Υπεύθυνο Ακαδημίας ΝΕΟΣ ΑΟ ΣΥΡΟΥ.

Κύριε Βαμβακούση δεν είχα σκοπό να απαντήσω στην επιστολή σας με θέμα:"Η αχαριστία σε όλο της το μεγαλείο",γιατί στην ουσία είναι κάτι που αφορά εσάς προσωπικά και τον κο Ζαχαρίου Ιωαν. , όμως επειδή σε μερικά ερωτήματα εμπλέκεται το όνομά μου είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω περισσότερο για το φίλαθλο κόσμο των Κυκλάδων, ο οποίος πρέπει να μάθει και την άλλη άποψη για να βγάλει τα συμπεράσματά του,παρά να πείσω εσάς για κάποια πράγματα τα οποία τα συζητήσαμε και κατ' ιδίαν κατά την παραμονή σας στη Νάξο.

Καταρχήν λέτε ότι τα χρήματα των ομάδων και ειδικότερα οι προκαταβολές κατέληγαν στα χέρια μου. Αυτό είναι ψέμα και αποδεικνύεται περίτρανα από τα παρακάτω:

1ον. όπως έγραφε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος οι προκαταβολές των ομάδων έμπαιναν σε λογαριασμό της  Ένωσης Ξενοδόχων Νάξου απ' όπου χρήματα μπορούσε να σηκώσει μόνο ο Πρόεδρος και αυτός όχι μόνος του, αλλά παρουσία του γραμματέα της Ένωσης Ξενοδόχων και

2ον. οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών ξόφλησαν τους λογαριασμούς τους (την τελευταία ημέρα του Τουρνουά αντί την πρώτη όπως γινόταν 7 χρόνια, που συμμετείχαμε σαν Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ στο ΠΑΝΚΥΚΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ),πληρώνοντας όλοι τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων και όχι εμένα ή άλλο μέλος της Επιτροπής. Τους υπεύθυνους των Ακαδημιών που συμμετείχαν στο τουρνουά τους γνωρίζουμε όλοι οπότε όποιος αμφιβάλλει γι' αυτό μπορεί να τους ρωτήσει!

Ακόμα λέτε ότι μας αποκαλέσατε αποτυχημένους και είχαμε τα κεφάλια σκυμμένα και πάλι δε λέτε την αλήθεια κ. Βαμβακούση, γιατί όταν είπατε ότι το Τουρνουά είναι αποτυχημένο σας απάντησα ότι αυτή είναι η άποψή σας και ότι για μένα το τουρνουά μπορεί να είχε κάποια προβλήματα (όπως σ' όλα τα Πανκυκλαδικά Τουρνουά μέχρι τώρα, αλλά κανένας δεν έδωσε την έκταση που δώσατε εσείς),αλλά συνολικά κρίνεται πετυχημένο βλέποντας τα χαμόγελα των πρωταγωνιστών(παιδιών) κατά την Τελετή Λήξης, για τους οποίους άλλωστε γίνεται αυτή η "γιορτή" ,όπως εμείς θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο. Άποψη την οποία δεν είχα μόνο εγώ, αλλά και οι υπόλοιπες 9 ακαδημίες που συμμετείχαν στο τουρνουά με τη συμμετοχή τους στην Τελετή Λήξης του τουρνουά ή με ευχαριστήριες και συγχαρητήριες επιστολές στον ηλεκτρονικό τύπο μετά το τουρνουά.

Εν τέλει κ. Βαμβακούση για μην κουράζουμε τον κόσμο διοργανωτής του 8ου Πανκυκλαδικού Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ήταν ο Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ και υπεύθυνος είχα οριστεί εγώ. Εγώ αποφάσισα να απευθυνθώ στον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων για την διαμονή των ομάδων, γιατί πίστευα και πιστεύω ότι είναι πιο έμπειρος από εμένα για να λύσει αυτό το πρόβλημα και να με βοηθήσει να πάρω την πιο χαμηλή τιμή που έχει δοθεί μέχρι τώρα στα Πανκυκλαδικά Τουρνουά. Εγώ αποφάσισα να συνεργαστούμε με το συγκεκριμένο catering, γιατί η ιστορία του στη Νάξο στο χώρο του catering σε αυτό με παρέπεμπτε(μπορεί να ρωτήσει ο καθένας και να μάθει). 

Ελπίζω ο "υγιής" φίλαθλος κυκλαδίτης να διαβάσει την επιστολή και να βγάλει τα συμπεράσματά του,είμαστε μια Ακαδημία (Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ)με 13 χρόνια παρουσία στις Κυκλάδες,συμμετοχή στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Κυκλάδων,συμμετοχή σε πολλά τουρνουά ανά την Ελλάδα (Λουτράκι-Πάτρα-Σοφικό Κορίνθου-Αράχωβα-Αθήνα)και δεν έχουμε δώσει (και πολύ περισσότερο προσωπικά εγώ ο ίδιος)το δικαίωμα ποτέ και σε κανένα να μας πει αποτυχημένους ή οτιδήποτε άλλο υπονοείται κ. Βαμβακούση.Βεβαίως και μπορείτε να έχετε τη γνώμη σας, αλλά 'οταν βγαίνετε στον ηλεκτρονικό ή έντυπο τύπο και λέτε πράγματα για τους άλλους καλό είναι πρώτα να τα σκέφτεστε λίγο.

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΑΚΗΣ

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Π.Α.Σ. ΝΑΞΟΥ    

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares