Παρασκευή, 06 Σεπτεμβρίου 2013 10:58

Παρουσίασε τους «ενωσιακούς» προπονητές του ο Μαρπησσαϊκός

Την παρουσίαση των προπονητών έκανε χτες το βράδυ η διοίκηση του Μαρπησσαϊκού για τα αθλητικά τμήματα των παίδων και ακαδημιών ποδοσφαίρου, μπάσκετ και βόλεϊ.

Όπως είχαμε αναφερθεί και σε παλιότερο άρθρο μας, στην Ένωση Μαρπησσαϊκού Αστέρα, η διοίκηση του Μαρπησσαϊκού έχει αναλάβει τα τμήματα υποδομών ποδοσφαίρου, το μπάσκετ και το βόλεϊ.

Την παρουσίαση των προπονητων και τους στόχους των αθλητικών τμημάτων έκανε ο πρόεδρος κ. Τσιγώνιας Άγγελος και ο αντιπρόεδρος κ. Μαμάρης Πρόδρομος:

Στο παιδικό τμήμα ποδοσφαίρου προπονητής αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Βιτζηλαίος, με μια αξιοπρόσεκτη πορεία στα γήπεδα των Κυκλάδων ως τερματοφύλακας. Ο κ. Βιτζηλαίος δήλωσε στην κάμερα του sportcyclades:

Τις ακαδημίες θα προπονεί ο κ. Σταύρος Κληρονόμος, ο οποίος έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια του προπονητή UEFA B’, με εμπειρία ήδη ενός έτους στις ακαδημίες του Αστέρα και τώρα της ένωσης. Ο κ. Κληρονόμος τόνισε στην κάμερα του sportcyclades:

Για το μπάσκετ μίλησε ο προπονητής κ. Βαγγέλης Μουρογιάννης. Ο κ. Μουρογιάννης με τεράστια προπονητική εμπειρία στο μπάσκετ αφού διανύει ήδη 15 χρονιά στον πάγκο του Μαρπησσαϊκού:

Και τέλος, η προπονήτρια κ. Άντα Καλογεράκη-Ντόλκα, πρώην διεθνής βολεϊμπολίστα του Ηλυσιακού, θα αναλάβει τα τμήματα βόλεϊ.

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 18:00, στο γήπεδο της Μάρπησσας, θα γίνει συγκέντρωση μεταξύ προπονητών και γονέων, με σκοπό να καθοριστούν οι μέρες και ώρες των προπονήσεων.

 

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares