Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 08:01

"Πρώτη" για τις ακαδημίες του Πανσιφναϊκού!

To Σαββάτο στις 16:00 έγινε η έναρξη των ακαδημιών του Πανσιφναϊκού στο  "Γ&Δ Συγγελίδη".

Κατά την πρώτη συνάντηση με τους γονείς παρευρέθηκε η Πρόεδρος κ. Ατσόνιου Ευαγγελία όπως και ο Β΄ Αντιπρόεδρος υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Χουζούρης Γιάννης.

SIFNOS-XORHGOI-AGONONΣτην συνάντηση αυτή έγινε ενημέρωση για τα νέα προγράμματα προπόνησης που θα ακολουθήσουν φέτος οι προπονητές κατόπιν οδηγιών του κ. Καχριμάνη και του προπονητή κ. Δημητριάδη. Στη συνέχεια υπήρξε διάλογος για τον προγραμματισμό που θα ακολουθήσει η ακαδημία και επίσης και σε άλλα οργανωτικά θέματα.

Με το τέλος της συνάντησης ξεκίνησε η προπόνηση των παιδιών όπου έχουν χωριστεί σε ηλικιακά γκρουπ. Περιλάμβανε ασκήσεις με και χωρίς μπάλα, σε χαλαρούς ρυθμούς και προς το τέλος έγιναν οικογενειακά διπλά σε κάθε γκρουπ.

Ο κ. Χουζούρης θα ανακοινώσει εντός των προσεχών ημερών από το site www.pansifnaikos.gr το τελικό πρόγραμμα και το μέρος προπόνησης για το κάθε γκρουπ.

Το Δ.Σ. του Πανσιφναϊκού θέλει να ευχηθεί καλή δουλειά στους προπονητές κ.κ. Ατσόνιος Αντ.- Ζάσκας Δημ.- Φράγκος Ματθ.-Ζιώγας Δημ.- Γκούμας Νικηφ.-Χρύσος Γιώργ. και προπάντων στα παιδιά καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και όρεξη για δουλειά και μπάλα!!!

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares