Παρασκευή, 31 Αυγούστου 2018 11:28

Δεύτερο ''χτύπημα'' με την Χριστίνα Κολοκάθη για τον Περσέα Σύρου

Μετά την Χριστιάννα Καπέλλα, η ομάδα του Περσέα προχώρησε σε ακόμη μία σημαντική προσθήκη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς πριν λίγο ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας με την Χριστίνα Κολοκάθη.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε οτι η έμπειρη παίκτρια Χριστίνα Κολοκάθη από σήμερα αποτελεί και αυτή μέλος της ομάδας μας.

Η 26χρονη Χριστίνα παίζει 12 χρόνια ποδόσφαιρο σε ομάδες της Β' και Α' Εθνικής Ελλάδας.

Πέρυσι αγωνιζόταν στην Ολυμπιάδα Υμηττού στην Β' Εθνική και ήταν μια από τις αρχηγούς της ομάδας

Ξεκίνησε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της γενέτειρας της τη Νίκη Καλαμάτας 91' από την αγωνιστική χρονιά 2003-2008 στο πρωτάθλημα Α' και Β' Εθνικής Γυναικών.

Ακολούθησαν δύο αγωνιστικές περιόδους (2009-2011) με την ομάδα της Τόλμης Περιστερίου στη Β' Εθνική. Έπαιξε για τις Αβαντιδες Χαλκίδας την αγωνιστική σεζόν 2012-2013 και από το 2013 έως και τον Αύγουστο του 2018 που ήρθε στον Περσέα ανήκε στο έμψυχο δυναμικό της Ολυμπιάδας Υμηττού στην Β' και Α' Εθνική.

Ευχαριστούμε την Ολυμπιάδα Υμηττού και τον πρόεδρο Κο Γιώργο Κουρτέλη για την άψογη συνεργασία του στην ομαλή ολοκλήρωση της μεταγραφής

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε και τον Κο Χρήστο Χριστόπουλο για την βοήθειά του στην επικοινωνία μας με την Χριστίνα και που βρίσκεται πάντα κοντά μας και στηρίζει το νέο μας αυτό εγχείρημα.

Καλωσήρθες Χριστίνα

kolokathi-1.jpg

kolokathi-2.jpg

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares