Κυριακή, 17 Φεβρουαρίου 2019 22:29

Νίκη και στον Άλιμο για τα κορίτσια του Περσέα Σύρου

Μετά τη νίκη της την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στον Παμπαιανικό, που ήταν η πρώτη στην ιστορία της, η γυναικεία ομάδα του Περσέα Σύρου συνέχισε τα θετικά αποτελέσματα πετυχαίνοντας και την πρώτη εκτός έδρας νίκη, καθώς επικράτησε και μάλιστα με ανατροπή με 1-2 του ΑΟ Τραχώνων Αλίμου.

Σε ένα παιχνίδι ανοιχτό σε όλα τα αποτελέσματα, οι γηπεδούχες ήταν καλύτερες στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με την Βενιαμίν.

Οι Συριανές, μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και μόλις στο 53΄ισοφάρισαν μετά από ατομική προσπάθεια της Ευσταθιάδου.

Η ολική ανατροπή σημειώθηκε στο 76΄, όπου και πάλι η Ευσταθιάδου πραγματοποίησε μία πλαγιοκόπηση, περνώντας πολλές από τις αντίπαλες παίκτριες,  μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για να γράψει το 1-2 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Να σημειωθεί ότι, εκτός των πολλών ευκαιριών, έγιναν και τρία δοκάρια, 1 για τους Τράχωνες Αλίμου και 2 για τον Περσέα Σύρου.

Οι συνθέσεις

ΑΟ τράχωνες Αλίμου: Βαρβαροπούλου, Πουλοπούλου, Παλαιορδάνου (53΄Τσίπι), Θεοδώρου, Τσάτα, Ανδριανάκη (58΄Βαρβαροπούλου), Κουκουβέ (46΄Καμπουράκη), Οτεμπέρη (89΄Σκανδάλη), Κατσίνη., Παπουλίδου, Βενιαμίν

Περσέας Σύρου (Θεόδωρος Καραγιάννης): Αργυροπούλου, Ρούσσου Γ. (83΄Τρουμπετάκη), Καπέλλα Φ., Ευσταθιάδου, Μαρίνου, Μενδρινού (71΄Μπουντούρη Δ.), Καπέλλα, Ν., Καράλλη, Μπουντούρη, Κολοκάθη, Παπαδημάτου (89΄Ρουσσουνέλου).

Εγκωμιαστικά ήταν τα σχόλια του Περσέα Σύρου για την άψογη φιλοξενία των Τραχώνων Αλίμου, πράγμα που διατυπώθηκε και στην ανακοίνωση όπου εξέδωσε ο Συριανός σύλλογος:

Ήταν ένας όμορφος αγώνας....
Για εμάς που ερχομασταν από έναν πρώτο γύρο με ηττες... και ηττες με βαριά σκορ, ήταν μια ας την πούμε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για τις προσπάθειες μας από περισυ που προσπαθούσαμε να στήσουμε μια ομάδα... σε ένα νησί... με όλες τις δυσκολίες.
Δεν είναι τίποτα εύκολο.
Η πρώτη μας νίκη, στην έδρα μας, την προηγούμενη αγωνιστική, ήρθε να σχολιαστεί από κάποιους ως... σύμπτωση.
Η σημερινή μας νίκη, η πρώτη εκτός έδρας, έρχεται να επιβεβαιώσει ότι τίποτα δεν είναι τυχαίο.
Δεν μεταλλάχθηκε φυσικά στον δεύτερο γύρο αλλά σίγουρα μας βοήθησε και η οποία... εμπειρία των προηγούμενων αγώνων αλλά και η δουλειά και η θέληση ακόμα και το πείσμα των κοριτσιών μας για να δείξουμε ότι δεν είμαστε μια ομάδα που τα παράτα στις πρώτες δυσκολίες.
Έχουμε πολύ πολύ δρόμο ακόμα..
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ομάδα Γυναικεία Ομάδα Α.Ο Τραχώνων Αλίμου για την άψογη και πρωτόγνωρη για εμάς φιλοξενία
Τους ευχόμαστε τα καλύτερα και ως πρωτάκια και οι δύο στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής σίγουρα βγαίνουμε και οι δύο πολύ πιο.. πλούσιοι!
Καλή μας συνέχεια στο μεγάλο μας αυτό ταξιδι
Είναι όμορφο να έχεις τέτοιους συνοδοιπόρους!

Το βίντεο με τα επινίκια από το πούλμαν της επιστροφής 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares