Κυριακή, 14 Απριλίου 2019 21:18

Νίκη με πολύ καλή εμφάνιση για την Γυναικεία ομάδα της Άνω Μεράς

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τελείωσε τη φετινή χρονιά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Άνω Μεράς καθώς πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Α.Ο.Τ. Αλίμου που συνδυάστηκε με μια πολύ καλή εμφάνιση την οποία ευχαριστήθηκε και χειροκρότησε όλος ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο.

Το ματς ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να χάνουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες προκειμένου να προηγηθούν, όμως στο 30' του πρώτου ημιχρόνου η τερματοφύλακας του Α.Ο. Τραχώνων Αλίμου αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα καθώς απέκρουσε τη μπάλα με τα χέρια έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Στο 2ο ημίχρονο οι Μυκονιάτισσες ξεκίνησαν πολύ πιο δυνατά το ματς με στόχο να σκοράρουν, κάτι το οποίο κατάφεραν στο 76' με την Ματρίσι η οποία μέσα από τη μεγάλη περιοχή και με πλασέ να έκανε το 1-0 για την ομάδα της και έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλόγερας με βοηθούς του κ.κ. Μουτάφη και Βαρθαλίτη.

ΑΣ ΑΝΩ ΜΕΡΑ: Κοντιζά, Κουκά Γ. (89' Τσιανάκα), Γκέλου, Νταλιάνη, Χαρδαλούπα, Κλαούντια, Ματρίσι, Αρμάου (90' Ζουγανέλη), Ρούσσου (9' Μανωλακάκη), Πατεράκη, Κοντίζα (62' Αντύπα)

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Μανωλακάκη, Γαλούνη, Αντύπα, Ζουγανέλη Α., Σίμου, Τσιανάκα, Βερώνη Μ.

Α.Ο. ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ: Βαρβαροπούλου, Ανδριανάκη, Παπαϊορδάνιδου, Βαρβαροπούλου Δ. (70' Καλλίγερου), Ρεπάνη, Κουκουβέ, Βενιαμίν, Παπαθεού (29' Πουλοπούλου), Τσάτα, Θεοδώρου

Την αποστολή συμπλήρωσαν οι: Πουλοπούλου, Ψαριώτη, Καλλίγερου, Κατσίνη, Οτεμπέρη

Δείτε φωτογραφικό υλικό του αγώνα.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares