Κυριακή, 18 Αυγούστου 2019 18:50

Κυκλοφόρησε η ''Κάρτα Φίλων'' του Περσέα Σύρου

Ο Περσέας Σύρου συνεχίζει να παράγει πολύτιμο έργο στο Γυναικείο ποδόσφαιρο, διατηρώντας ακαδημίες και παράλληλα συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ως άξιος εκπρόσωπος της πρωτεύουσας των Κυκλάδων.

Οι άνθρωποι και οι αθλήτριες του συλλόγου χρειάζονται την στήριξη όλων μας και αυτή μπορούμε να την παρέχουμε μέσω της αγοράς μίας ''Κάρτας Φίλου'' που πλέον είναι διαθέσιμη και προσφέρει αρκετά οφέλη στους κατόχους της.

Η σχετική ανακοίνωση του Περσέα αναφέρει:

Σε χρειαζόμαστε δίπλα μας. Ενίσχυσε οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας των κοριτσιών μας στο ταξίδι τους στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής Ποδοσφαίρου Γυναικών. Εύκολα και online με την πιστωτική ή χρεωστική σου κάρτα (ή με λογαριασμό viva wallet εαν έχεις) ενίσχυσέ μας με 30€. Εμείς ως ένδειξη ευχαριστίας θα σου στείλουμε στο σπίτι σου ταχυδρομικά την κάρτα ενίσχυσης του ΠΕΡΣΕΑ

Τι είναι αυτή η... κάρτα ενίσχυσης;

Πρώτα από όλα είναι η ομορφότερη κάρτα φίλων ομάδας που κυκλοφορεί σήμερα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο :-p 
Πέρα από αυτό με δυο λόγια θα σας πούμε οτι η κάρτα ενίσχυσης δεν είναι Κάρτα διαρκείας εισόδου, μια και δεν έχουμε εισιτήρια στο γήπεδό μας. Η είσοδος στους αγώνες μας είναι ελεύθερη για όλους.
Στην ουσία η κάρτα ενίσχυσης είναι αυτό ακριβώς που λέει. Με την κάρτα αυτή ενισχύετε οικονομικά την προσπάθειά μας και σας υπερευχαριστούμε για αυτό :-)

Μόνο αυτό; Τίποτα άλλο;

Βασικά ο κυριότερος λόγος να πάρετε την κάρτα είναι η οικονομική ενίσχυση της προσπάθειας που κάνουμε. Πέρα όμως από αυτό έχουμε και κάτι ακόμα ως ανταπόδοση προς την βοήθειά σας. 
Φίλοι επιχειρηματίες από το νησί μας και όχι μόνο, που πιστεύουν και στηρίζουν αυτό μας το εγχείρημα, δέχτηκαν να κάνουν εκπτώσεις και προσφορές στους φίλους του ΠΕΡΣΕΑ. Οπότε δείχνοντας την κάρτα στα μαγαζιά και τις επιχειρήσεις που μας στηρίζουν θα έχετε κάποια έκπτωση ή προσφορά.

Επισκεφθείτε τη σελίδα https://aopsyrou.gr για περισσότερες πληροφορίες

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares