Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2019 20:09

Ξεκίνησαν την προετοιμασία τους τα τμήματα του Περσέα Σύρου [pics-vid]

Η γυναικεία ομάδα του Περσέα Σύρου ξεκίνησε το... ταξίδι της και φέτος στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, όπως και η ακαδημία του συλλόγου, με τα δύο τμήματα να μπαίνουν εντατικά στην προετοιμασία ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Έχοντας προσθέσει στο ρόστερ τις Νανά Πλεξίδα (Ολυμπιάδα Υμηττού) και Εύη Καρέτσου (Αγία Παρασκευή), ο Περσέας πάτησε γήπεδο σήμερα Τρίτη 3/9 επίσημα για τη νέα σεζόν, με τους προπονητές Θοδωρή Καραγιάννη και Γιώργο Μακρυωνίτη να καλωσορίζουν τα νέα μέλη στην ομάδα και να κάνουν λόγο για πιο απαιτητική χρονιά με περισσότερη πειθαρχία, ενώ και η πρόεδρος Κωνσταντίνα Κοσμά, δεν έκρυψε ότι στόχος του Περσέα είναι η άνοδος στη Β' Εθνική.

Όσο για την ακαδημία που ξεκίνησε χθες Δευτέρα 2/9, υπάρχει πλέον μεγάλο ενδιαφέρον από τα κορίτσια της Σύρου, αφού φέτος οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι, ο Περσέας έχει πλέον το δικό του σπίτι, καθώς σε συνεργασία με την ΕΠΣ Κυκλάδων του παραχωρήθηκε χώρος στο γήπεδο, όπου θα στεγαστούν τα γραφεία του συλλόγου που φτιάχνουν με μεράκι και προσωπική εργασία οι άνθρωποι της διοίκησης και οι προπονητές.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις πρώτες προπονήσεις:

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares