Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2023 18:43

Νίκη και εξαιρετική εμφάνιση για την Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το νέο έτος για την Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου καθώς επικράτησε με σκορ 7-2 επί του Τράχωνες Αλίμου.

Οι Μυκονιάτισσες δεν άφησαν κανένα περιθώριο στη φιλοξενούμενη ομάδα καθώς κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 6o λεπτό με την Σκαμπαρδώνη, και διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 24ο λεπτό με την Αρμάου. Το 3-0 έγινε με την Τσιούκρα, τα 2 τελευταία τέρματα του 1ο ημιχρόνου πέτυχε η Κανέλλου διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Το 2ο ημίχρονο είχε τον ίδιο ρυθμό και στο 55' η Τούνα θα γράψει το όνομα της στο πίνακα των σκόρερ, ενώ στο 61' πέτυχε το προσωπικό της χατ τρικ η Κανέλλου. Η ομάδα από τον Άλιμο κατάφερε να μειώσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ της Κουκουβου στο 78' και ένα αυτογκολ στο 93'.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καλογεράς με βοηθούς τους κ.κ. Ρούσσο και Μαραγκό

Α.Ε. Μυκόνου (Μανταφούνης): Κοντιζά Ι., Γκέλου, Γιαννοπούλου, Σκαμπαρδώνη, Πατεράκη, Τσιούκρα, Γιαννούλα, Κανέλλου, Αρμάου, Πρέκκα, Τούνα

Αγωνίστηκαν και οι: Αντύπα, Κοντιζά, Τζωρτζάκη, Χαρδαλούπα, Καπέλλα

ΑΟ Τράχωνες Αλίμου (Προκοπή): Δουβίτσα, Ρούσσου, Παπαϊορδάνου, Ευθυμιοπούλου, Ρεπάνη, Χώρου, Παντελακάκη, Μιχαλοπούλου, Κουκουβού, Πρελορέτζου, Κίσσα

Αγωνίστηκαν και οι: Ψητού, Μάνιου, Σκανδάμη

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares