Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 21:45

Κομβικής σημασίας το ματς με την Αθηναϊκή για την Γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου

Παιχνίδι κομβικής σημασίας δίνει την Κυριακή (13.00) η γυναικεία ομάδα της Α.Ε. Μυκόνου στο γήπεδο της Δραπετσώνας κόντρα στην Αθηναϊκή Αγίου Δημητρίου.

 Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι η ΑΕΜ θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από την Αγία Παρασκευή, αλλά και το γεγονός ότι θέλει να απομακρυνθεί κι άλλο από τις ομάδες που βρίσκονται χαμηλά στη βαθμολογία. Αν συνυπολογίσουμε βέβαια και ότι από τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν σιγά σιγά να επιστρέφουν οι παίκτριες της ομάδας που είναι τραυματίες εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι αργά αλλά σταθερά η ομάδα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη τις επόμενες αγωνιστικές.

«Το παιχνίδι με την Αθηναϊκή αποτελεί για εμάς μια ακόμη πρόκληση» τόνισε ο προπονητής της ΑΕΜ Δημήτρης Μανταφούνης για να συνεχίσει: «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά μας πως θα δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους για να διεκδικήσουμε βαθμολογικά ό,τι μας αναλογεί.

Ευελπιστούμε να γίνει ένα όμορφο παιχνίδι καθώς και οι δυο ομάδες έχουν παρόμοιους στόχους και θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»

Η προετοιμασία συνεχίζεται με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο τής Άνω Μεράς, ενώ η αποστολής της ΑΕΜ θα αναχωρήσει για το παιχνίδι με την Αθηναϊκή το μεσημέρι του Σαββάτου!

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares