Κυριακή, 14 Μαΐου 2023 00:04

Δημήτρης Μανταφούνης: Το ευχαριστώ, τα συγχαρητήρια και η υπερηφάνεια

Ιδιαίτερα συγκινημένος ήταν ο προπονητής της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕ Μυκόνου, Δημήτρης Μανταφούνης, μετά το τέλος του αγώνα με την Αθηναϊκή, που ήταν ο τελευταίος της φετινής σεζόν.

Μάλιστα, οι αθλήτριες της ομάδας ως ελάχιστο ευχαριστώ στον κόουτς του δώρισαν φανέλες με τις υπογραφές τους.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Μανταφούνης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον αντίπαλο:

«Για το παιχνίδι με την Αθηναϊκή θα ήθελα να ευχηθώ στην τερματοφύλακα της Αθηναϊκής Αντωνοπούλου περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους. Συγχαρητήρια στους τεχνικούς στη διοίκηση και στα παιδιά της Αθηναϊκής για την προσπάθεια τους».

MANTAFOUNIS XENOS

Αναφορικά με την αγωνιστική σεζόν που ολοκληρώθηκε, είπε: «Ήταν μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά για εμάς εξαιτίας των πολλών τραυματισμών. Ευχαριστούμε όλους και όλες όσοι στάθηκαν δίπλα μας, τον κόσμο στο γήπεδο, τη διοίκηση και τους χορηγούς μας για την πολύτιμη στήριξή τους σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα της Β εθνικής. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας που κατάφεραν να κρατήσουμε το έμβλημα της ομάδας μας ψηλά και με τις παλικαρίσιες εμφανίσεις τους όχι μόνο να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής αλλά και να κατακτήσουμε την τέταρτη θέση στην κατηγορία».

AE MYKONOU PANIGIRISMOS

Κλείνοντας ευχαρίστησε τους συνεργάτες του και μίλησε για τη συνέχεια της ΑΕ Μυκόνου: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου Σπύρο Ξένο και Δημήτρη Αργυρίου για την πολύτιμη βοήθεια και συνεισφορά τους. Για εμένα προσωπικά δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά και συγκίνηση από το να βλέπω όχι μόνο τώρα αλλά και τα επόμενα χρόνια αυτά τα παιδιά και τα μικρότερα κοριτσάκια που θα ακολουθήσουν από την ακαδημία μας να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που αγαπάνε, να διαφημίζουν ποδοσφαιρικά τις Κυκλάδες και να διαπρέπουν σε εθνικά πρωταθλήματα».

AE MYKONOU PANIGIRISMOI

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares