Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου 2023 20:58

Σημαντική νίκη για την Γυναικεία ομάδα της ΑΕ Μυκόνου

Μια ακόμα σημαντική νίκη κατάφερε να πάρει η Γυναικεία ομάδα της ΑΕ Μυκόνου καθώς επικράτησε με 3-2 απέναντι στις Νέες Εργοτέλη.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2o λεπτό της αναμέτρησης με τη Ναντουμπέ να βρίσκεται απένατι από την Χουστουζάκη και με πλασέ να δίνει προβάδισμα στις γηπεδούχες. Οι Κρητικές κατάφεραν να απαντήσουν στο επόμενο λεπτό με την Κοκοσάλη να βρίσκεται βγαίνει στην αντεπίθεση και με ωραίο σουτ να κάνει το 1-1.

Στο 16' η ΑΕ Μυκόνου κέρδισε πέναλτι και η Στεφάτου από τα 11 βήματα διπλασίασε τα τέρματα της γηπεδούχου ομάδας, στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης η Ναντουμπέ σκόραρε το 3ο τέρματα για την ομάδα της και 2ο προσωπικό. Το τελικό 3-2 διαμορφώθηκε στο 82' με πέναλτυ της Τούγλη.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ρούσσος με βοηθούς τους κ.κ. Μενδρινό και Κοκτσίδης.

ΑΕ Μυκόνου: Κοντιζά, Χουτουριάδου, Ευστράτιου, Πρέκα, Στεφάτου, Ναντουμπέ, Μουστολάρι (90' Αντύπα), Κουκά (66΄Γιοχάλα), Ντόκου, Τσαγναλίδου (85' Γιαννοπούλου), Γουλίαμ

 Νέες Εργοτέλη:Χουστουλάκη, Παπαδάκη, Βαμβακά, Τουγλή, Μανουσάκη, Δετοράκη, Καρπαθιωτάκη, Δρακογιαννάκη, Σκεπάρτη, Δεοδώρα (68' Παπαδάκη), Κοκοσάλη (77΄Σφενιά)

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares