Δευτέρα, 30 Απριλίου 2012 20:40

Πάνθεον: Πέρασαν Colo Colo και Λα Κουρουνια, ισοφάρισε η Livercool.

Mε δυο εύκολες νίκες επί των Μπαρτσελιωμα και Παρτουζαν, προκρίθηκαν στα ημιτελικά  η COLO COLO και ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ, και περιμένουν τους αντίπαλους τους.

paros-vacations-1Η COLO COLO με 4 γκολ του Τάκη, 2 του Στέλιου και 1 του Μάκη, δεν άφησε κανένα περιθώριο ελπίδας στη Μπαρτσελιωμα, που έπαιξε χωρίς τον γαμπρό.

Οι νικητές παρουσιάστηκαν ενωμένοι και δυνατοί και έδειξαν τα δόντια τους στους αντίπαλους τους.
Τώρα περιμένουν την Πέμπτη να μάθουν τον νικητή του ζευγαριού ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-LIVERCOOL.
Oι Αντιπατριώτες επίσης εύκολα πέρασαν την Παρτουζαν, με σκόρερ τους Νίκο 4, Γιώργο 2, Παναγιώτη 2 και Δαμιανό 1.

play off-12-2

Η μεγάλη μάχη έγινε στο ματς που η LIVERCOOL παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο, κέρδισε την ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ με 4-2 και ισοφάρισε τη σειρά. Σκόραραν οι Σαμπαν 2, Μιχάλης και Φιλόθεος από 1 για τους νικητές και οι Γιάννης και Γιωργάκης για τους ηττημένους.

Την Πέμπτη όμως θα γίνει και η άλλη μεγάλη μάχη VOLCANO-BLAUGRANA. Θυμίζουμε ότι ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αναμετρηθεί στο άλλο ημιτελικό με την ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ.

Στο Β γκρουπ πέρασαν οι Αγανακτισμένοι, 4-3 την ΠΕΦΟ, ο Αλκοολικός Αστέρας, 10-3 τους Γαλατάδες, η Dinamo Cuervo, 10-3 την ΑΘΛΕΤΙΚ και τα Στρουμφακια, 3-0 τους Πάνθηρες. Οι Νυκτερίδες και η Χαβαλενθια ισοφάρισαν κερδίζοντας τη Γιουβετσους στα πέναλτι και την Μακριαλιμνη με 5-3.

play off-12-3

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares