Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2012 09:06

Ευρείες νίκες στη 2η αγ. του πρωταθλήματος Κέας

lagoi prwta8lites 2011-2012-2

Μεγάλη εκτός έδρα νίκη για τον Λέων, διπλό ο Αρισταίος, Ήττα με βαρύ σκορ για τους περσινούς πρωταθλητές, πολλά νεύρα και μια άνετη επικράτηση για την ομάδα των Λαγών.

 

SKUANDRA SARANTA-ΛΕΩΝ ΚΕΑΣ 1-14
Μεγάλη εκτός έδρας νίκη σημείωσε η ομάδα Λέων Κέας απέναντι στην ομάδα Skuadra Saranta στη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος με τελικό σκορ 1-14, οι παίχτες του Λέων Κέας ήταν καταιγιστικοί και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα.

 

Anonymous-Αρισταιος 2-5
Σε ένα κρισιμότατο βαθμολογικά παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, ο Αρισταιος κατόρθωσε να φύγει νικητής αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 σκορ, οι παίχτες του Αρισταίου δεν το βαλαν κάτω πετυχαίνοντας μια μεγάλη ανατροπή.


Χαβαλένθια-Cebollitas 9-4
Ήττα με βαρύ σκορ για τους περσινούς πρωταθλητές στο μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής, οι Cebollitas δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δείχνοντας το πόσο κακοί ήταν σε όλοι την διάρκεια του παιχνιδιού.

Trebesina-Lagoi 2-9
Δυνατό παιχνίδι πολλά νευρα και μια άνετη επικράτηση για την ομάδα των Λαγων, έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιώργο Παούρη και Ανδρέα Ρουσενέλο πετυχαίνοντας ένα όμορφο τέρμα από το κέντρο του γηπέδου, να σημειώσουμε ότι ο Καμιλης Θόδωρας πετυχε το δεύτερο τέρμα στην καριέρα του.


Δείτε εδώ την εως τωρα ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares