Πέμπτη, 01 Νοεμβρίου 2012 23:59

Οι πρώτες εντυπώσεις για τις ομάδες του «ΠΑΝΘΕΟΝ»

Οι πρώτες εντυπώσεις για τις ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου «ΠΑΝΘΕΟΝ» στην Πάρο.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ
Σταθερή αξία στο πρωτάθλημα, με ίδιο κορμό παικτών, κτυπάνε όλα τα παιχνίδια και είναι ικανοί να κερδισουν οποιονδηποτε. Διαθέτουν ομοιογένεια, αρχές σαν ομάδα και μερικούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, που κάνουν τη διαφορά. Ο Αντώνης κρέμασε τα γάντια του, αλλά αντικαταστάθηκε επάξια από τον Γιάννη, που βοηθά πολύ. Ο Νικόλας έχει ανεβασμένη ψυχολογία από τότε που μπήκε ο πίνακας, γιατί του αρέσει η χλυδα και σκοράρει κατά ριπας. Πολύ σημαντικό ότι οι αλλαγές μπαίνουν και προσφέρουν αντί να γκρινιάζουν. Κάτι τους λείπει για το παραπάνω, πιθανόν διάρκεια και η σταθερότητα. Θα δούμε αν βρουν αυτά τα στοιχεία.
ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΠΑΡΟΥ
Έγιναν πολλές αλλαγές φέτος, κυρίως λογω μεταθέσεων και οι νέοι που ηλθαν δείχνουν ικανοί για ένα πιο ανταγωνιστικό συνολο. Αγαπούλα πολλά χαιρετίσματα και δώσε και στον Billy, που εισαστε σχετικά κοντα. Χαιρετισμους επισης στο Σαλπι και στον Λαζαρο. Μας λείπετε όλοι!
ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
Περίεργο ξεκίνημα με αναπάντεχες ηττες. Η παρέα δεν δείχνει ορεξατη και είναι σε μεταβατικο σταδιο. Παρήγορη η συμμετοχή των μικρών που δίνουν ενέργεια και ελπίδες για ανάκαμψη.
ANONYMOYS
Εδω η όρεξη περισσεύει και τα παιδιά με την ίδια σχεδόν περσινή σύνθεση, έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και δείχνουν ικανοί να πάνε ακόμα καλύτερα.

axtarmaikos-2012-2
ΑΧΤΑΡΜΑΙΚΟΣ
Με άλλα λόγια λίγο Χαβαλενθια, λίγο Γαλατάδες και λίγο ΠΕΦΟ, έκαναν έναν ενδιαφέροντα αχταρμά, με καλούς παίκτες, καλό κλίμα, που ξεκίνησε ελπιδοφόρα.
VECCHIA SIGNORA
Από Αρσεναλ και Μπαρτσα, γίναμε επιτέλους ασπρόμαυροι, Γιώργο! Με αξιοπρόσεκτη ενίσχυση, καλές μονάδες και αρίστη οργάνωση, δείχνει πιο πιθανή από ποτέ η εξεύρεση λύσης στο αιώνιο πρόβλημα αυτής της ομάδας, που είναι η χημεία και η ομοιογένεια. Πάντως οι στόχοι παραμένουν υψηλοί.
YELLOW BOYS
Κουβαλάμε τη γλυκιά Ναουσαιικη τρέλα για μπάλα. Ξεκίνησαν με σπουδαία απόδοση, παίζοντας με τη μπάλα κάτω και πολύ έξυπνα. Έχουν τις προδιαγραφές για πρωταθλητισμό, άλλα δεν γνωρίζω αν επιδείξουν συνέπεια και διάρκεια.
ΓΙΟΥΒΕΤΣΟΥΣ
Σαφώς ενισχυμένη σε καίριες θέσεις, έχει αλλάξει επίπεδο, αλλά θα πρέπει να κατακτήσει τα στάνταρ της, γιατί διέκρινα αδικαιολόγητο άγχος στις πρώτες μικρές δυσκολίες. Έχει το εύκολο γκολ, χρειάζεται όμως να δέσει την άμυνα της. Καλό νέο ότι ο δικηγόρος δείχνει on fire!
ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ F.C
Δεδομένος ο πρωταγωνιστικός της ρόλος. Μεγάλο της ατού η εύρωστη διοίκηση, παρά τα κάποια λάθη της στην επιλογή ύποπτων συνεργατών, που σε συνεργασία με εξωθερμικούς πρώην παράγοντες, πολεμούν με δόλιο τρόπο τον προεδρο. Προεδρε ο εχθρος είναι εντος!
KAJAX
Νεανιες με πολύ ταλεντο, γρηγοραδα και φρεσκαδα, που εμπνεονται από τον αρχηγο τους. Εφαρμοζουν τρομερο πρεσσιγκ, βγάζουν φασεις μεσα από καλή κυκλοφορια, άλλα ο βαθμος τους στη συγκεντρωση και τις επιλογες, είναι μικροτερος. Τρώνε αιφνιδιασμούς και γενικά η άμυνα τους μερικές φορές μπαζει. Θα τους δούμε στην πορεία.

QUARTANO
Με πολύ καλό πνεύμα ομάδας και άξονα τον Αντώνη, βγάζουν αγωνιστικότητα και ποιότητα στο τερέν. Βέβαια σε παιχνίδια υψηλού ρυθμού κάποιες παλιές καραβάνες κουράζονται και εκεί πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση. Θα πάνε καταγγείλει σε βάπτιση Φεισα, άλλα μερικοί φίλοι σου και συγγενείς σου, μου προτειναν να σε φωναζω Αρτσουμπι!
la kourounis 2012

ΛΑ ΚΟΥΡΟΥΝΙΑ
Προσγειωθηκαν λίγο ανώμαλα στα πρώτα παιχνίδια, όμως αυτό δεν αλλάζει τη δυναμική τους, ίσως μάλιστα να τους έκανε και καλό. Έχουν στόχους και νομίζω το καλύτερο ροστερ από όλες τις χρονιές. Θα βρουν τον εαυτό τους και μιας και είναι πολλά τα νέα πρόσωπα, ο χρόνος λειτουργεί υπέρ τους.
LIVERCOOL
Έχασε παίκτες ικανούς, άλλα ηλθαν και αρκετοί νέοι. Είναι ερωτηματικό, αλλά σε κάθε περίπτωση θα είναι σκληρό καρύδι για όλους.

ΜΠΟΥΦΕΤΖΗΔΕΣ
Είναι το πουλεν μας. Χωρίς ιδιαίτερες ποδοσφαιρικές ικανότητες, αλλά με περίσσιο θετικό πνεύμα για προσπάθεια. Τα παιδιά βρήκαν τον τρόπο να διατηρήσουν και τον χειμώνα την παρέα, μιας και το καλοκαίρι πέρανε πολλές ώρες μαζί λογω δουλειάς. Μην κοιτάτε τα αποτελέσματα τους γιατί αυτοί το χαίρονται!
ΝΥΚΤΕΡΙΔΕΣ
Καλό ξεκίνημα που τους έδωσε αέρα και αισιοδοξια. Ενισχυθηκαν καθοριστικα με τον μικρο στο κεντρο και τον μεγαλο στο τερμα. Μέχρι στιγμής η ευχάριστη έκπληξη.
ΠΑΡΤΟΥΖΑΝ
Δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή τους άφησε χωρίς πόντο, αλλά η μπάλα, όπως και το ποδήλατο, δεν ξεχνιέται και είναι θέμα χρόνου για τα παιδιά να ανακάμψουν και να αναρριχηθούν πιο ψηλά στην βαθμολογία.

ΠΙΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ
Πρωταγωνίστησαν στις μεταγραφές, έχουν πλέον ένα σπουδαίο υλικό, που πρέπει βέβαια να μονταριστεί και να ξεκαθαρίσουν οι ρόλοι, για να κοιτάξουν ψηλά. Τους περιμένω για σπουδαία πορεία.
ΤΣΙΚΟΥΔΙΑΚΟΣ
Ιστορική συνεύρεση Αντιπαριωτων και Παριανών, που έχουν βέβαια τα κιλακια τους, ενώ μου φαίνεται ότι στα ημίχρονα μαζί με τα νερά, ορισμένοι κατεβάζουν και καμιά σούμα. Δεν διάλεξαν τυχαία το όνομα τους!
ΧΑΒΑΛΕΝΘΙΑ
Μετά τις ανακατατάξεις στην ομάδα, παρουσιαστήκαν μάλλον σε καλύτερη κατάσταση από πέρυσι και η παρουσία τους στα πρώτα παιχνίδια ήταν ικανοποιητική. Σίγουρα θα ανέβουν με το πέρασμα του χρόνου και οι εποχές που ήταν σάκος του μποξ, δείχνουν να πέρασαν.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares