Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013 11:54

Κοπή πίτας στον Μαρπησσαϊκός με εκπλήξεις και ειδήσεις!

Το Δ.Σ. του Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΑΪΚΟΥ κάνει πράξη τις εκπλήξεις που μας είχαν υποσχεθεί την περασμένη εβδομάδα.

syros RAOYZAIOS new13Θέλοντας να τιμήσουν τους ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος 5χ5 που διοργανώνει και τους πολλούς φιλάθλους που δίνουν το παρόν σε κάθε αγώνα, έκοψε πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια σεμνή τελετή στον Δρυο.

Στον καινούριο χώρο της περιοχής café LOOK,ο σύλλογος τίμησε τους πρωταγωνιστές του πρώτου πρωταθλήματος 5χ5.

Ήταν η δεύτερη για φέτος μιας και τα τελευταία χρόνια η επίσημη πρωτοχρονιάτικη πίτα κόβετε μαζί με τον σύλλογο Γυναικών Μάρπησσας και το τοπικό διαμέρισμα Μάρπησσας.

Έδωσαν το παρόν σχεδόν όλοι οι αθλητές και κόσμος. Επίσης τίμησαν τον σύλλογο με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Πάρου Κος Βλαχογιάννης Χρήστος, ο Αντιδήμαρχος Κος Κοβαίος Μάρκος και Δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής.

kopi-pitas-marpissas-5-5-2013-2

Οι άνθρωποι του συλλόγου ευχαρίστησαν τους πάντες για την παρουσία τους, τον ιδιοκτήτη του χώρου για την διάθεση του Κο Τσιγώνια Εμμανουήλ και τον εμπνευστή της διοργάνωσης του πρωταθλήματος Κο Μαμάση Πρόδρομο, υπόσχοντας την συνεχεία και για τα επόμενα χρόνια.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος Πάρου ευχαρίστησαν τους παρευρισκόμενους και αναφερθήκαν στο μεγάλο έργο του Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΥ των 50 ετών και ευχήθηκαν να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια αθλητισμού και πολιτισμού.

Παράλληλα ανήγγειλαν την δημιουργία γηπέδου 8χ8 στον χώρο του 5χ5 στην Μάρπησσα μεγαλώνοντας το υπάρχον πλαστικό τάπητα.

Έργο εξ’ολοκλήρου του Δήμου Πάρου μέσα στο 2013.

Έργο που θα δώσει στις ακαδημίες του συλλόγου μεγάλες δυνατότητες για περισσότερες επιτυχίες βάζοντας περισσότερα παιδιά στον αθλητισμό.

Αξίζει να πούμε ότι ο σύλλογος τα τελευταία χρόνια έχει οργανώσει τις ακαδημίες του και η προσπάθεια αυτή φαίνεται με τις επιτυχίες που έχουν τα τμήματα.

kopi-pitas-marpissas-5-5-2013-3

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares