Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013 21:17

Όλα ανοικτά για την μάχη της 2ης θέσης στην Μήλο

Με τις αναμετρήσεις ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ – ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ   2 - 1 και Α.Ο.ΚΙΜΩΛΟΥ – BARCELIOMA 3 - 3   ολοκληρώθηκε η 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου Μήλου.

milos-medousa-cafeΜετά τα παραπάνω αποτελέσματα όλα παρέμειναν ανοικτά για την μάχη της δεύτερης θέσης μεταξύ των ομάδων ΤΡΥΠΗΤΗΣ και ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ , ενώ με την ισοπαλία στο ντέρμπι   ουραγών η ΚΙΜΩΛΟΣ απέκτησε σαφές πλεονέκτημα για την 4η θέση αφού διατήρησε τους 4 βαθμούς διαφορά από την ουραγό της βαθμολογίας BARCELIOMA δύο αγωνιστικές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ Α.Σ – ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ 2 – 1.

Με αρνητικό πρωταγωνιστή τον δυνατό αέρα διεξήχθη η αμφίρροπη αναμέτρηση της 1ης και 2ης ομάδος του Πρωταθλήματος μεταξύ του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ και των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ.

Πλήρης   παρατάχθηκε ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ και με την ψυχολογία στα ύψη λόγω του ντελίριου ενθουσιασμού που είχε προκαλέσει η νίκης της 1ης ομάδος στο μπαράζ της Ίου με αντίπαλο τον ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟ με σκορ 1- 0.

Πλήρης και ενισχυμένη και με τους «Αθηναίους» Πουλάκη, Νίνο, Λιλλή η ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ, που στόχευε σε θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να έχει τον πρώτο λόγω στην διεκδίκηση της 2ης θέσης αφού η 1η θέση έχει από καιρό καπαρωθεί από την νεανική ομάδα του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ.

Σε δυνατό παιχνίδι κέντρου εξελίχθηκε το 1ο ημιχρόνιο με μοιρασμένη υπεροχή και κατοχή μπάλας. Ο δυνατός αέρας κατέστρεφε ότι καλό ξεκινούσαν οι πολύ καλοί και ποιοτικοί παίκτες και των 2 ομάδων. Παρ όλα αυτά όμως σε ξαφνική αντεπίθεση του Παμμηλιακού ο Ζούλιας Άγγελος 2ος σκόρερ του Πρωταθλήματος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και πλάσαρε τον τερματοφύλακα Μαυρογιάννη στο 12΄ γράφοντας το 1 – 0. Οι Τριοβασαλινοί στην συνέχεια προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς όμως να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία. Στο 30΄ο καλύτερος παίκτης στον χθεσινό αγώνα ο Jovani σε μια εντυπωσιακή ατομική ενέργεια ξεδίπλωσε το πλούσιο ταλέντο του, πήρε την μπάλα στον χώρο του κέντρου και αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του έφθασε απέναντι στον τερματοφύλακα Ζούλια και τον πλάσαρε επιτυχώς γράφοντας το 1-1 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στον αγώνα. Η χαρά των Τριοβασαλινών δεν κράτησε για πολύ γιατί στο 36΄ο Άγγελος Ζούλιας με δυνατό μονοκόματο βολέ κάρφωσε την μπάλα στην αριστερή γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Μαυρογιάννη, σημειώνοντας το 2-1 το οποίο έμελε να ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

pammiliaokos-triovasalos-7-4-2013-1

Στο 2ο ημίχρονο η ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ πίεσε περισσότερο με σκοπό να ισοφαρίσει, είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της και έχασε την μεγάλη τριπλή ευκαιρία στο 89΄ όταν τόσο ο καταβεβλημένος Jovani όσο και ο Μαρουδίτης αλλά και ο Βικελής δεν μπόρεσαν από πολύ πλεονεκτικές θέσεις να φέρουν το παιχνίδι στην ισοπαλία. Το τελευταίο σφύριγμα του άριστου διαιτητή Μαθιουδάκη βρήκε τους παίκτες του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ ικανοποιημένους από την νίκη και τους παίκτες των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ ευχαριστημένους από την εμφάνιση τους κόντρα στην καλύτερη ομάδα αλλά με την πικρία της μη ισοφάρισης στην φάση των τελευταίων λεπτών.

Διακριθέντες παίκτες από την νικήτρια ομάδα ήταν ο σκόρερ Ζούλιας, ο Παπαδόπουλος, ο Μαθιουδάκης ο Καμπανάρος και ο Δάμης ο οποίος ήταν ο κορυφαίος της αμυντικής γραμμής του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ.

Από την καλοδουλεμένη ομάδα των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ κορυφαίος ήταν ο Jovani που ήταν συγκινητικός για την προσπάθεια του αλλά και για το γκολ που σημείωσε το οποίο ήταν εκπληκτικής ομορφιάς, από κοντά τον ακολούθησε σε απόδοση ο Βικελής, ο Πουλάκης ο οποίος σε θέση κεντρικού αμυντικού ήταν απροσπέλαστος, ο Λίλλη και ο Σοκόλ ο οποίος ανέβασε θεαματικά την ομάδα του με την απόδοση που είχε στο β ημίχρονο.

Οι ομάδες παρατάχθηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ: Ζούλιας, Μαθιουδάκης, Ραπανάκης, Παπαδόπουλος, Δάμης, Μαρκαντώνης, Σίδερης, Καμπανάρος, Μαυρογιάννης, Ζούλιας, Κλάιντι.

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ: Μαυρογιάννης, Λίλλης, Πουλάκης, Μαυρογιάννης, Παγώνης, ΛΙλλής, Βικελής, Νίνος, Jovani, Μαρουδίτσης, Μαρκέτος.

pammiliaokos-triovasalos-7-4-2013-2

 

            Α.Ο.ΚΙΜΩΛΟΥ – BARCELIOMA 3 - 3

Σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες οι 2 ομάδες πρόσφεραν πλούσιο θέαμα σε φάσεις και γκολ. Πλήρεις και με όλα τα αστέρια στην σύνθεση τους οι 2 ομάδες κυνήγησαν από την αρχή το γκολ με αποτέλεσμα το σκορ ημιχρόνου να είναι 2 – 2 με 2 γκολ του Γιώργου Μπερερή της ΚΙΜΩΛΟΥ και με άλλα 2 γκολ του Γιάννη Μάλλη της BARCELIOMA. Στο 2ο ημιχρόνιο η BARCELIOMA πήρε κεφάλι στο σκορ και προηγήθηκε με εκτέλεση φαουλ του Βαμβούνη Αντώνη για να ισοφαρίσει η ΚΙΜΩΛΟΣ και πάλι με τον Μπερερή με εκτέλεση πέναλτι. Δίκαιο κρίνετε το αποτέλεσμα και ο ένας βαθμός που μοιράστηκαν οι ομάδες μετά από παρατεταμένα αρνητικά αποτελέσματα και των δύο ομάδων.

Διακριθέντες παίκτες από τον ΑΟΚ ήταν ο Μπερερής, Γαλλής, Πάππας, και Γκέκας, ενώ από την ομάδα της BARCELIOMA ήταν ο Μάλλης Ιωάννης, ο Μαθιουδάκης Μανώλης, ο Μάλλης Νίκος, ο Βελετάς Βασίλης και ο Σοφικίτης Βασίλης.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Αιβαλιώτη Αντώνη και των βοηθών εποπτών Βικελή Μάριου και Νίνου Νικόλαου.

Οι ομάδες παρατάχθηκαν με τις παρακάτω συνθέσεις:

Α.Ο.ΚΙΜΩΛΟΥ: Παπαδόπουλος, Μουστάκας, Παππάς, Γαλλής, Βεντούρης, Οικονόμου, Μπέσης, Μάλλης, Μπερερής, Μουστάκας, Γκέκας.

BARCELIOMA: Σπαντίδης, Μακρής, Βαμβούνης, Μάλλης Ι, Κυρίτσης, Μαθιουδάκης, Βελετάς, Ζούλιας, Σοφικίτης, Μάλλης Ν, Σοφικίτης.

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

ΘΕΣΗ

ΟΜΑΔΑ

ΑΓΩΝΕΣ

ΒΑΘΜΟΙ

ΓΚΟΛ

ΝΙΚΕΣ

ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

ΗΤΤΕΣ

1.

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

15

40

57 - 20

13

1

1

2.

ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΟΙ

15

24

26 - 25

8

0

6

3.

ΤΡΥΠΗΤΗ

14

23

31 - 26

7

2

5

4.

A.O. KΙΜΩΛΟΥ

14

11

31 - 52

3

2

9

5.

BARCELIOMA

14

7

23 - 45

2

1

11

ΣΚΟΡΕΡ:

1ος σκόρερ ο Γιώργος Μπερερής   της ΚΙΜΩΛΟΥ με 23 γκολ.

2ος σκόρερ ο Άγγελος Ζούλιας του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ Α.Σ με 17 γκολ.

3ος σκόρερ   ο Θεόδωρος Μαρουδίτσης των ΤΡΙΟΒΑΣΑΛΩΝ με 10 γκολ .

4ος σκόρερ ο Δημήτριος Καμπανάρος του ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΥ με 9 γκολ.

 

 

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares