Πέμπτη, 07 Μαΐου 2015 14:46

Απόψε η πρεμιέρα της εκπομπής ''Κυκλάδες και αθλητισμός''

Μία νέα προσπάθεια του sportcyclades.gr και της εταιρίας παραγωγής Cyclades sound πήρε σάρκα και οστά και η πρώτη προβολή της Αθλητικής Εκπομπής ''Κυκλάδες και αθλητισμός'' που είναι μία από κοινού προσπάθεια των δύο εταιριών και θα βρίσκεται από σήμερα κοντά σας.

Η εκπομπή θα ασχολείται με τα Αθλητικά δρώμενα στις Κυκλάδες με την Ομάδα σύνταξης του site μας να παρέχει το πολύτιμο υλικό της που συγκεντρώνεται με μεγάλο κόπο από όλους τους συνεργάτες (τους ευχαριστούμε).

Κεντρικός παρουσιαστής της εκπομπής είναι ο δημοσιογράφος Νικόδημος Λιανός, ενώ την τριάδα των παρουσιαστών θα συμπληρώνουν ο Σπύρος Μάκαρης και η Σοφία Οικονόμου από το S.C.. Συχνές θα είναι και οι εμφανίσεις όλων των μελών του σάιτ μας που θα καλύπτουν το ρεπορτάζ ανά νησί.

Η πρώτη προβολή θα γίνει σήμερα στις 19:00 και τα ξημερώματα στις 4:00 από την Αιγαίο τηλεόραση, ενώ θα ακολουθήσουν και επαναλήψεις αύριο.

Επίσης το Volcano τv θα προβάλει την εκπομπή μας απόψε στις 22:00 και αύριο στις 16:00. Λίγο πριν την εκπομπή θα προβληθεί και η συνέντευξη του Αντιπροέδρου του Πανναξιακού Μιχάλη Αγγελή.

Να σημειώσουμε ότι η εκπομπή θα είναι εβδομαδιαία και τα επεισόδια της θα σταθεροποιηθούν μετά τον Αύγουστο, όπου θα μπει σε κανονική ροή.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares