Τρίτη, 09 Ιουνίου 2015 18:13

Με ερωτηματικά η παραίτηση Φρέρη από τον ΣΕΓΑΣ

Με ανακοίνωση που απέστειλε στα ΜΜΕ ο επικεφαλής του συνδυασμού ''Ισχύς εν τη ενώσει'' Ρένος Φρέρης που ήταν ο μεγάλος νικητής στις εκλογές της ΕΠΣ Κυκλάδων έκανε γνωστή την παραίτηση του από την θέση του Αντιπροέδρου που κατείχε μέχρι σήμερα στον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων.

Όμως η αντιπολιτευόμενη παράταξη της ΕΠΣΚ υποστηρίζει ότι η παραίτηση του κ. Φρέρη έχει κατατεθεί εκπρόθεσμα αφού το καταστατικό της ΕΠΣ Κυκλάδων αναφέρει ότι δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές της ΈΠΣ Κυκλάδων ενώ συμμετέχει σε άλλη ένωση.

Από την πλευρά του ο κ. Φρέρης με τον οποίο επικοινωνήσαμε αναφέρει ότι δεν υπάρχει κανενός είδους κόλλημα αφού το καταστατικό της ένωσης αναφέρεται σε Ενώσεις ποδοσφαιρικών σωματείων και όχι σε Ενώσεις άλλων αθλημάτων.

Σε κάθε περίπτωση η γύμνια του καταστατικού της Ένωσης είναι το μόνο δεδομένο σε αυτή την ιστορία και αποκαλύφθηκε τόσο με την περιβόητη ρατσιστική διάταξη, όσο και με το νέο κόλλημα που προέκυψε, πράγμα που αναμένεται να πυροδοτήσει μεγάλες αντιπαραθέσεις στο επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Φρέρη αναφέρει τα εξής:

''Με επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ο κ Φρέρης Ειρηναίος δήλωσε την παραίτηση του από αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. εξαιτίας της πρόσφατης εκλογής του στην ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο κ Φρέρης ευχαρίστησε τα μέλη του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ Κυκλάδων και τους υποσχέθηκε πως θα συνεχίσει να είναι αρωγός στην προσπάθεια τους, για το καλό του Κυκλαδίτικου κλασσικού αθλητισμού''.

Το άρθρο του καταστατικού

Κωλύματα – Περιορισμοί

  1. Διατάξεις του Παραρτήματος Α΄ (παρ. 1, 2, 4, 5, 7, 8) του κανονισμού εφαρμογής του καταστατικού, εφαρμόζονται αναλογικά στα πρόσωπα που συμμετέχουν στα προβλεπόμενα από το καταστατικό και τους κανονισμούς, όργανα διοίκησης και επιτροπές της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων .
  2. Δεν επιτρέπεται να εκλεγεί στο Δ.Σ. ή σε άλλο από το καταστατικό προβλεπόμενο όργανο της Ε.Π.Σ. Κυκλάδων υποψήφιος, εφόσον:

α) είναι μέλος διοικητικού συμβουλίου άλλης ένωσης κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας,

β) είναι υπάλληλος ένωσης ή της Ε.Π.Ο.

γ) είναι υπάλληλος της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού

δ) έχει σχέση εξαρτημένης εργασίας ή έργου ή παροχής ανεξάρτητων υπηρεσιών με ανώνυμη εταιρία ή εταιρία περιορισμένης ευθύνης και κάθε είδους εμπορικής εταιρίας, εφόσον αυτές έχουν ως αντικείμενο εργασιών την εμπορία ή κατασκευή αθλητικών ειδών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares