Σάββατο, 05 Σεπτεμβρίου 2015 14:40

Από τα παρκέ του μπάσκετ στη κουζίνα… [pics]

«Κάνε τη ζωή σου ένα όνειρο και το όνειρό σου πραγματικότητα». Τα λόγια του Γάλλου συγγραφέα Αντουάν ντε Σαιν-Εξπερύ, ο οποίος έγραψε το παιδικό βιβλίο «Ο μικρός πρίγκιπας» (σ.σ. αν και θεωρείται παιδικό βιβλίο, απευθύνεται σε όλους) φαίνεται πως ταιριάζουν γάντι στην περίπτωση του Χρήστου Πετρόπουλου.

Ο 45χρονος πρώην μπασκετμπολίστας, με μεγάλη καριέρα σε ομάδες της Α1(Ηράκλειο, Νήαρ Ηστ, Πανιώνιος, Απόλλων Πατρών, ΑΓΟ Ρεθύμνου), αποφάσισε μετά το πέρας της καριέρας του στα γήπεδα του μπάσκετ να ασχοληθεί με αυτό που είχε όνειρο ζωής. Να μαγειρέψει για τους φίλους του. Και δη στο αγαπημένο του νησί, από το οποίο κατάγονται οι γονείς του. Στην Αντίπαρο.

Έτσι μαζί με την σύντροφό της ζωής του, την Αλεξία, με την οποία έχουν δύο χαριτωμένα παιδιά, άνοιξαν εστιατόριο με εδέσματα που μυρίζουν …Ιταλία. Γνώστης άλλωστε ο Πετρόπουλος της γείτονας χώρας, αφού την περίοδο 2002-03 αγωνίστηκε για τρεις μήνες στον Πανελλήνιο που αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Α2, ενώ την υπόλοιπη σεζόν μετακόμισε στην Ιταλία για να φορέσει τη φανέλα της Βίρτους Ραγκούζα (ομάδα Α2).

Οι κάτοικοι της Αντιπάρου, αλλά και οι τουρίστες που επισκέπτονται κάθε χρόνο του νησί του Αιγαίου, ξέρουν να γλεντάνε βγαίνοντας έξω και τρώγοντας με την παρέα τους τα βράδια. Γνωρίζουν τα μαγαζιά της περιοχής και πολλές φορές ξέρουν ότι βγαίνοντας θα συναντήσουν άλλες γνωστές παρέες. Τους αξίζει λοιπόν ένα κατάστημα που θα τους σέβεται με την εξυπηρέτησή του και τη φιλικότητά του, που θα τους προσφέρει μια ποικιλία που δεν θα βαρεθούν ποτέ όσες φορές και αν το προτιμήσουν και, που με την ποιότητα των υλικών του, θα συνεισφέρει στην υγιεινή των πιάτων και στην εκλεπτυσμένη γεύση.

Αυτός ήταν και ο στόχος του Πετρόπουλου όταν δημιούργησε το «HomePizzaPasta» στην Αντίπαρο. Και είχε δίκιο. Οι κάτοικοι του νησιού, ανταποκρίθηκαν θερμά. Από τις πρώτες μέρες που άρχισε τη λειτουργία του γέμιζε κόσμο που ήθελε να δοκιμάσει τις ξεχωριστές σπεσιαλιτέ φρέσκων ζυμαρικών, πίτσας.

«Ήταν ένα όνειρο ζωής να μαγειρέψω», μας είπε ο Χρήστος Πετρόπουλος και πρόσθεσε: «Πάντα μου άρεσε». Όσο για το μυστικό της επιτυχίας του; «Το μεράκι, τα καλά υλικά και φυσικά η τεχνογνωσία πάνω στην πίτσα».

Εμείς, αυτό που έχουμε να πούμε για το «HomePizzaPasta», είναι πως το περιβάλλον είναι μοναδικό. Καθαριότητα, εξυπηρέτηση, ευχάριστη ατμόσφαιρα, φιλικότητα.

ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

4199Home 1Home 2Home 3Home 4Home 5Home 6Home 7Home 8

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares