Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2015 14:33

Ευχαριστήριο οικογένειας Αντώνη Χωριανόπουλου

Ευχαριστούμε όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στις δύσκολες ώρες που περάσαμε και περνάμε, βιώνοντας τον απόλυτο πόνο από το χαμό του υιού μας Αντώνη.

Η άμεση, αυθόρμητη και καθολική συμμετοχή όλων σας στο πένθος μας, έδειξε ότι ο Αντώνης δεν είναι πλέον δικό μας μόνο παιδί, αλλά ολόκληρης της κοινωνίας των Κυκλάδων και όχι μόνο.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Σύρου, που με επιμονή μέχρι την τελευταία στιγμή προσπάθησαν να επιτύχουν το αδύνατο, την ιατρό κ. Έφη Παγούνη και τη φυσικοθεραπεύτρια κ. Κατερίνα Βακονδίου για την επιστημονική τους βοήθεια, μα κυρίως για την ανθρώπινη προσέγγιση στον αγώνα που σαν οικογένεια δώσαμε τους τελευταίους μήνες που η υγεία του Αντώνη είχε ραγδαία επιδείνωση. Ευχαριστούμε το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ. Δωρόθεο για το θερμό και μεστό παρηγορητικό του λόγο, τον εφημέριο του Ι. Ν. Αγ. Γεωργίου Αρχιμανδρίτη Δωρόθεο Γάγγο και το Κλήρο της Σύρου που συνόδευσε τον Αντώνη μας στη τελευταία επίγεια κατοικία του.

Επίσης ευχαριστούμε την Πολεμική Αεροπορία για τη συμμετοχή της στο πένθος μας, πολύ δε περισσότερο τους φίλους και συναδέλφους του Αντώνη από την 355 Μ. Τ. Μ. και τους στενούς φίλους που τα τελευταία δύσκολα χρόνια δεν τον ξέχασαν, συντροφεύοντας τον στον δύσκολο καθημερινό αγώνα που έδινε.                  

Η Οικογένεια του Αντώνη

«Συγκλονισμένοι» με τον χαμό του Αντώνη (Συλ. Επιστολές)

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares