Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2016 22:02

Πίτα – γιορτή από την ακαδημία Σύρος 2002 [pics]

Η Σύρος 2002 ξέρει να κλέβει την παράσταση και στις εκδηλώσεις αφού κάθε χρόνο η κοπή της πίτας μετατρέπεται σε μία γιορτή. Η Σύρος 2002 ξέρει να κλέβει την παράσταση και στις εκδηλώσεις αφού κάθε χρόνο η κοπή της πίτας μετατρέπεται σε μία γιορτή.

Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου, μέσα σε ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα η Ακαδημία Σύρος 2002 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πιτα της σε εκδήλωση που έγινε στην αίθουσα του ξενοδοχείου DOMENICA, που βρίσκεται στην πανέμορφη Βαρη της Σύρου.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα, πλήθος φίλων της ακαδημίας τίμησε την όμορφη αυτή εκδήλωση, ενώ το βροντερό παρών έδωσαν και οι γονείς με τους αθλητές των τμημάτων Βόλεϊ και Ποδοσφαίρου της Σύρος 2002. Σίγουρα για τους ανθρώπους της ακαδημίας και ειδικά την οικογένεια Κάμπαξη, αυτή η στήριξη αποτελεί ηθική δικαίωση και επιστέγασμα στον αγώνα που έχουν κάνει για να ριζώσει η αρχαιότερη ακαδημία ποδοσφαίρου του νησιού.

Από πλευράς θεσμών την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο εκπρόσωπος του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης και Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού κ. Γουλιέλμος Πρίντεζης.

Η εκδήλωση τα είχε όλα, κέφι, συζήτηση και φυσικά έναν μίνι απολογισμό από τον κ. Δημήτρη Κάμπαξη, ο οποίος με λίγα λόγια έκανε μια αναφορά στα πεπραγμένα της χρονιάς που πέρασε και τον προγραμματισμό της επόμενης περιόδου!!!

Το ΔΣ μέσω της Προέδρου κυρίας Άννας Κάμπαξη, επιβράβευσε τους αθλητές που εκπροσωπούν επάξια της Σύρος 2002 στις Μικτές μας Ομάδες και τους αθλητές που έχουν τη μεγαλύτερη παρουσία στις προπονήσεις.

Ευχαρίστησαν στου χορηγούς

Δεν θα μπορούσε να λείψει η ειδική αναφορά στους χορηγούς που είναι αυτοί που επωμίζονται μεγάλο βάρος και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Ο εφοπλιστής κ. Θανάσης Μαρτίνος που είναι ΜΕΓΑΣ χορηγός της ακαδημίας, ήταν ένας από αυτούς, καθώς προσέφερε σε όλα τα παιδιά, όλων των τμημάτων, ποδοσφαίρου και βόλεϊ, το Πρωτοχρονιάτικο δώρο τους που ήταν ένα σακίδιο πλάτης!

Το κατάστημα "ΕVEREST" Σύρου, την Αρτοποιία Σείριος και το Ξενοδοχείο Διογένης, είχαν την δική τους ξεχωριστή αναφορά ως υποστηρικτές της προσπάθειας των μικρών αθλητών.

Σημειώνουμε ότι τα κορίτσια του Δ.Σ. προσέφεραν σε όλες τις κυρίες δωράκι και στους κύριους ημερολόγιο τσέπης, χορηγία του κ. Μιχάλη Κασανδρινού!

Ακολούθησε το γλέντι, με τους αθλητές μας και τους προπονητές τους να τραγουδούν και να χορεύουν. Μαζί τους και η φίλη κα. Λουιζα με τον κ. Παναγιώτη, σε ρυθμούς ιδιαίτερους και ιδιαίτερα κεφάτους.

Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα που κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα!!
Το σύνθημα και η ευχή όλων… Πάμε για ένα καλύτερο 2016!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares