Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016 17:37

Κονδύλι 55.000€ για επισκευές στο Στάδιο της Άνδρου

Το Επαρχείο Άνδρου και ο Δήμος Άνδρου θα συμβάλουν από κοινού ώστε να γίνουν εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Στάδιο Άνδρου «ΙΜ Γουλανδρής».

Τα 55.000€ περίπου που θα χρηματοδοτήσουν οι δύο φορείς θα διατεθούν αποκλειστικά στην αντικατάσταση κομματιών του φθαρμένου ταρτάν στο στίβο του σταδίου, ενώ έχει προβλεφθεί η προμήθεια και τοποθέτηση 400 περίπου πλαστικών καθισμάτων.

Επίσης ένα ποσό θα διατεθεί για απαραίτητες εργασίες συντήρησης, ενώ ο φυσικός χλοοτάπητας του σταδίου διατηρείται σε άριστη κατάσταση και δεν χρειάζεται καμία παρέμβαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που υπογράφει ο Έπαρχος Άνδρου:

Μετά από επανειλημμένες οχλήσεις πολιτών και χρηστών του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου, στα πλαίσια της συνεργασίας με το Δήμο Άνδρου και μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Άνδρου, η Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Άνδρου εκπόνησε μελέτη με τίτλο " Επισκευή Ταρτάν Δημοτικού Σταδίου Άνδρου", προϋπολογισμού 56.468 €.

Η μελέτη αφορά την επισκευή του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Άνδρου, διαγράμμιση του Σταδίου καθώς και την προμήθεια και τοποθέτηση τετρακοσίων καθισμάτων κερκίδων. Η μελέτη παραδόθηκε σήμερα  15/02/2016 στον Δήμο Άνδρου για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου. Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου θα συμβάλλει οικονομικά για την αποκατάσταση του Δημοτικού Σταδίου Χώρας Άνδρου με το ποσό των 25.000 €.   

Ο Έπαρχος Άνδρου

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares