Τρίτη, 02 Αυγούστου 2016 13:14

Στο τραπέζι οι αθλητικές εγκαταστάσεις στη Νάουσα‏

Το πρόβλημα της έλλειψης αθλητικών χώρων στη Νάουσα τέθηκε στην συνάντηση των ανθρώπων του Νηρέα με τον πρόεδρο της κοινότητας, όπως αναφέρει το δελτίο τύπου του συλλόγου.

Οι Ναουσαίοι νοιώθουν, όχι άδικα, σαν πτωχοί συγγενείς στο νησί σε ότι αφορά τις αθλητικές εγκαταστάσεις και δείχνουν αποφασισμένοι να πιέσουν σε κάθε κατεύθυνση για να βρεθούν λύσεις.

Οι δικές μας πληροφορίες αναφέρουν πως στην Δημοτική αρχή του νησιού έχει παρθεί η απόφαση και μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2017 θα έχουν γίνει παρεμβάσεις στο προπονητήριο της Νάουσας.

Συγκεκριμένα το θέμα του ηλεκροφωτισμού έχει ήδη δρομολογηθεί, ενώ τα επόμενα βήματα αφορούν την τοποθέτηση εξέδρας και αποδυτηρίων.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η αποχέτευση και ήδη οι τεχνικές υπηρεσίες αναζητούν λύσεις.

Οι ενέργειες αυτές σίγουρα θα αμβλύνουν τα προβλήματα καθώς το μεγάλο όνειρο των Ναουσαίων για την κατασκευή δημοτικού γηπέδου μοιάζει ανέφικτο με την σημερινή οικονομική συγκυρία.

Η ανακοίνωση του Νηρέα

To Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ, μετά από την ηλεκτρονική πρόσκληση που δέχθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας, συμμετείχε στη συνάντηση με θέμα την «Χρηματοδότηση Αθλητικών Εγκαταστάσεων» που πραγματοποιήθηκε την 1-8-2016.

Αναφέρθηκαν και καταγράφηκαν τόσο τα προβλήματα και η επίλυση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Συλλόγου, όσο και η έλλειψη χώρων άθλησης των νέων της Νάουσας και οι προοπτικές της δημιουργίας αυτών.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares