Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016 20:05

Κατασκευή γηπέδου 5X5 στην περιοχή Καμίνια

του Θεοδόση Δανάμπαση

Κατόπιν αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμινίων προς τον αντιπεριφερειάρχη Κυκλάδων, η Περιφέρεια ενέκρινε σχέδιο Σύμβασης Διαβαθμιδικής Συνεργασίας για την χρηματοδότηση και κατασκευή γηπέδου 5χ5 στην ομώνυμη περιοχή.

Σύμφωνα με τη Σύμβαση, εκχωρούνται από τον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης και αναλαμβάνονται από την Περιφέρεια Νότιου Αιγαίου οι αρμοδιότητες: εργοδότη για την υπογραφή σύμβασης κατασκευής του έργου, φορέα κατασκευής του έργου, προϊσταμένης αρχής και διευθύνουσας υπηρεσίας, και επίσης την αρμοδιότητα χρηματοδότησης του έργου.

Οι αρμοδιότητες θα ασκούνται από όργανα και υπηρεσίες της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου και περιλαμβάνουν την εκπόνηση της μελέτης, την κατάθεση των στοιχείων για αδειοδότηση, την δημοπράτηση, την υπογραφή σύμβασης, την υλοποίηση ως Διευθύνουσα Υπηρεσία & Προϊσταμένη Αρχή, την παράδοση σε λειτουργία στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης, και τέλος την παρακολούθηση και διακίνηση των χρηματορροών και εκτέλεση των πληρωμών.

Ωστόσο, η αρμοδιότητα συντήρησης και διαχείρισης των αθλητικών εγκαταστάσεων δεν εκχωρείται και παραμένει στον Δήμο Σύρου-Ερμούπολης.

Πηγή: logotypos.gr

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares