Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016 17:37

Αθλητική ανασκόπηση: Ιανουάριος 2016

Καινοτόμο και πρωτοπόρο το sportcyclades.gr θα επιχειρήσει να σας μεταφέρει τις πιο σημαντικές στιγμές του 2016.

Η ανασκόπηση μας θα παρουσιάσει τον κάθε μήνα ξεχωριστά και θα περιέχονται οι πιο σημαντικές ειδήσεις, όπως αυτές προτιμήθηκαν από το κοινό μας και επιλέχθηκαν από τη Συντακτική ομάδα του sportcyclades.gr


Μέσω των link Που θα παραθέτουμε θα μπορείτε να διαβάσετε την είδηση, όπως αυτή παρουσιάστηκε από εμάς.

Ξεκινάμε λοιπόν με τον Ιανουάριο του 2016, όπου σε πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκουμε τις ειδήσεις του Πανθηραϊκού, ενώ ξεχωριστό κομμάτι στις καρδιές των αναγνωστών μας είχαν και οι ειδήσεις που αφορούσαν τις Μικτές μας ομάδες.

Πανναξιακός, Θύελλα, Μπρέσκα, Καβαλιέρου, όπως και η γέννηση του παιδιού του Κώστα Μανωλά δεν θα μπορούσαν να λείψουν από τις προτιμήσεις σας.

Αναμένοντας λοιπόν την ανασκόπηση του Φεβρουαρίου, πάμε να δούμε τα όσα σημαντικα καταγράφηκαν τον Ιανουάριο:

4/1/2016

ΜΙΚΤΕΣ

885c22a9117c6a86c03d407941cb702e_XL.jpgΣτο γήπεδο της Αναβύσσου, ανοίγει η αυλαία στην 2η φάση του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, όπου οι ομάδες Νέων και Παίδων της ΕΠΣ Κυκλάδων αντιμετωπίζουν τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Σάμου. 0-0 το αποτέλεσμα για τους Παίδες, 4-1 νίκησαν οι Νέοι μας.

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Σε άλλο επίπεδο κινείται πλέον ο Πανθηραϊκός, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του σάιτ μας έχει συμφωνήσει σε όλα και αναμένονται μόνο οι υπογραφές για να αποκτήσει τον Δημήτρη Βέρμπη, ο οποίος θεωρείτε ένα από τα καλύτερα φορ που έχει περάσει από τη Γ΄Εθνική.

5/1/2016

ΜΙΚΤΕΣ

Μία νίκη και μία ήττα για τις Μικτές μας απέναντι σε αυτές της ΕΠΣ Λέσβου. 5-0 νίκη για τους Παίδες, ήττα 1-0 για τους Νέους.

6/1/2016

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

d0bab7fc1f7833a31ba506f66d96475f_XL.jpgΟ Δημήτρης Βέρμπης ανήκει από σήμερα στον Πανθηραικό. Η ομάδα της Σαντορίνης ολοκλήρωσε την νέα μεγάλη  προσθήκη στο έμψυχο δυναμικό της και παρουσίασε επίσημα τον ποδοσφαιριστή.

ΜΙΚΤΕΣ

Ήττες για τις Μικτές μας απέναντι στα Δωδεκάνησα. Οι Παίδες ηττήθηκαν με 3-1 και οι Νέοι με 2-0.

ΠΑΝΣΙΦΝΑΪΚΟΣ

Στον εξ αναβολής αγώνα της 9ης αγωνιστικής ο Πανσιφναϊκος με μία συγκλονιστική παρουσία μέσα στο Αγερσανί νίκησε 2-3 τον ΑΜΣ Φιλωτίου. Η ομάδα της Σίφνου έγραψε ακόμη μία χρυσή σελίδα στην ιστρία της και λίγο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Νικηφόρο Γκούμα, κατάφερε να πετύχει την 3η εκτός έδρας νίκη (ΑΟ Σερίφου, ΑΟ Πάρου) από τη συμμετοχή της στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ, ενώ αυτό το τρίποντο είναι το πρώτο στο πρωτάθλημα για τους Σιφνιούς.

ΨΩΜΙΑΔΗΣ

Στις τρεις τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Μάκης Ψωμιάδης πέθανε στα χέρια του γιου του, του Σταύρου που ήταν κοντά του! Ο επιχειρηματίας υπέστη έμφραγμα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ», όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν τον θάνατό του. Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή από το νεκροταφείο του Κόκκινου Μύλου.

7/1/2016

ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Κυκλάδων θα είναι αυτή που θα αποφασίσει για την τύχη του παιχνιδιού του 1ου ομίλου ΑΟ Μυκόνου - Παμμηλιακός, αφού το φύλλο αγώνα συμπληρώθηκε από τον διαιτητή κ. Αγγέλου χωρίς την παρουσία των φιλοξενούμενων στο γήπεδο.

ΜΙΚΤΕΣ

2468978f9899508f501990f91924eec9_XL.jpgΜε απολογισμό 2 νίκες, μία ήττα και μία ισοπαλία ολοκλήρωσαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα γήπεδα της Αναβύσσου και της Παλαιάς Φώκαιας οι παίδες από της Μικτής Κυκλάδων, που νίκησαν 3-0 τους αντίστοιχους της ΕΠΣ Χίου.. Από την άλλη πλευρά οι Νέοι έμειναν στο 1-1 με τους Χιώτες και έκλεισαν με απολογισμό 1 νίκη, μία ισοπαλία και δύο ήττες και συγκομιδή 4 βαθμών.

8/1/2016

ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ

Το ΔΑΚ Νάξου τα ξημερώματα δέχτηκε μία καλή …ριπή από νότιους ανέμους και λόγο της «ιδιαίτερης» κατασκευής του τα αποτελέσματα το πρωί της Πέμπτης προκάλεσαν ένα  μικρό σοκ σε αθλητές και παράγοντες αλλά και τους υπαλλήλους του ΔΑΚ που μάλλον ήταν οι μόνοι που αντέδρασαν πιο ψύχραιμα. Γιατί πολύ απλά είχαν την εμπειρία των προηγούμενων ετών όταν η οροφή του ΔΑΚ στη κυριολεξία είχε ..σηκωθεί στον αέρα λόγω των νοτιάδων.

Το αποτέλεσμα της σημερινής βόλτα του Νοτιά στο ΔΑΚ Νάξου; Σπασμένα τζάμια, μία πόρτα που έφυγε από τη θέση της όπως φαίνεται στη φωτογραφία αλλά και τα παράθυρα στα αποδυτήρια των διαιτητών και του ιατρείου που έφυγαν από τη θέση τους.

9/1/2016

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

stratigakis1-1.jpgΛίγες ώρες πριν τον τελευταίο αγώνα της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος ο Πανθηραϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Νίκου Στρατηγάκη, που όπως είχαμε αποκαλύψει προπονείται από την αρχή της χρονιά με την ομάδα της Σαντορίνης.

11/1/2016

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Και επίσημα πλέον οι προπονητές των Κυκλάδων αποκτούν τον δικό τους σύνδεσμο και παράλληλα κερδίζουν πολλά που μέχρι σήμερα δεν ήταν δυνατόν να υλοποιηθούν. Ο σύνδεσμος προπονητών αναγνωρίστηκε από το πρωτοδικείο και απομένει να πραγματοποιηθεί η πρώτη Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του Δ.Σ.

12/1/2016

ΑΜΣ ΦΙΛΩΤΙΟΥ

Τελικά το εγχείρημα απέτυχε και ο Δημήτρης Πελέκης αποχωρεί από τον ΑΜΣ Φιλωτίου.

ΝΗΡΕΑΣ

Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Νηρέα που προέκυψε από τις εκλογές που έγιναν στις 16/12/2015.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Τις ευτυχέστερες ημέρες της ζωής του, περνάει ο Κώστας Μανωλάς, καθώς αυτός και η πανέμορφη σύζυγος του, Νίκη Πρεβεζάνου, κρατούν στην αγκαλιά τους, πλέον, τον καρπό του έρωτα τους.

13/1/2016

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Η ΑΕ Σαντορίνης ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή Χρήστο Κωνσταντινίδη, κάνοντας μία ηχηρή κίνηση.

14/1/2016

ΑΕ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Σε μία μεταγραφική κίνηση που θα προκαλέσει αίσθηση στο πανελλήνιο προχώρησε η ΑΕ Σαντορίνης, καθώς πριν λίγα λεπτά ανακοίνωσε την απόκτηση του Βαγγέλη Βουρτζούμη, ενός παίκτη που έχει «σαρώσει» όλους του τίτλους.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Η επιστροφή του πρώτου σκόρερ πέρυσι της ομάδας Γιάννη Κούτρου, που αγωνιζόταν στον Φωστήρα, η απόκτηση του Μπιλίτση από τον Μανδραϊκό και του Μιχάλη Ανυφαντάκη από το Φιλώτι είναι τα τρία πρώτα ονόματα στην παρούσα μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για τον Πανναξιακό. Παρουσία του Δ.Σ. η ομάδα της Νάξου παρουσίασε τους τρεις παίκτες .

16/1/2016

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Ο Πανθηραϊκός  έσπασε ένα από τα ρεκόρ για τις Κυκλάδες, ντύνοντας στα «Μπλε» τον Μάριο Μπρέσκα, που είναι ότι καλύτερο έχει από πλευράς καριέρας στον νομό μας.

18/1/2016

ΚΑΒΑΛΙΕΡΟΥ

 Η 14χρονη αθλήτρια μας με επίδοση 5μ,25εκ στο άλμα σε μήκος όχι μόνο κατόρθωσε να κερδίσει την πρώτη θέση αλλά πέτυχε μια από τις υψηλότερες επιδόσεις που έχουν επιτευχθεί σε αγώνες κλειστού στίβου στην κατηγορία των ΠΚ Α΄( 14 – 15χρ).

ΣΚΟΥΠΡΑΣ

Μπορεί ο Κώστας Σκούπρας να δίνει κανονικά το παρών στις καθημερινές προπονήσεις του Πανναξιακού, όμως ένα ξαφνικό οικογενειακό πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο παίκτης το τελευταίο διάστημα τον έχει φέρει σε συζητήσεις με την διοίκηση προκειμένου να βρεθεί ο τρόπος να μετακομίσει στην ιδιαίτερη του πατρίδα τα Τρίκαλα.

20/1/2016

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

Πραγματοποιήθηκαν οι κοπές των πιτών για όλα τα τμήματα του Πανναξιακού Α.Ο.

21/1/2016

ΘΥΕΛΛΑ – ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Μετά τον Νομικό που σταμάτησε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, η Θύελλα μετρά και την απώλεια του Χρήστου Νικολάου, ο οποίος για προσωπικού λόγους έλυσε τη συνεργασία του και μετακόμισε στην Αθήνα.

22/1/2016

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ

e9c122eac2f69ae1d677cadbdbdc9186_XL.jpgΗ ομάδα Νεανίδων του Πανναξιακού νίκησε πριν λίγο 3-0  το ΑΣΕ Νεωρίου και κατέκτησε την πρώτη θέση στις Κυκλάδες, μετά από το 2011, όπου ήταν ο τελευταίος τίτλος του συγκεκριμένου τμήματος.

23/1/2016

ΘΥΕΛΛΑ

Την απόκτηση του Χρήστου Γιαννή  που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην οδηγήτρια Πειραιά ανακοίνωσε η Θύελλα Καμαρίου.

25/1/2016

ΜΠΡΕΣΚΑ

Ντεμπούτο στη Σαντορίνη χθες για τον Σλοβάκο σούπερ σταρ Μάριο Μπρέσκα και ο παίκτης του Πανθηραϊκού μάγεψε τους φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο Δ.Γ. Φηρών Ο Μπρέσκα ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του προημιτελικού Κυπέλλου Κυκλάδων, όπου η ομάδα του  Πανθηραϊκού  νίκησε 1-0 τον Πανναξιακό και προκρίθηκε στον ημιτελικό.

28/1/2016

ΜΙΚΤΗ ΠΑΡΟΥ

Τον Σεπτέμβριο ξεκίνησε η δεύτερη φάση υλοποίησης αυτής της προσπάθειας με 21 ποδοσφαιριστές που ακολούθησαν με συνέπεια και προθυμία τις προπονήσεις. Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε επίσημα την πρώτη μικτή ομάδα ακαδημιών ποδοσφαίρου Πάρου υπό την αιγίδα του Δήμου Πάρου και της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. περιμένοντας πλέον τους μικρούς μας φίλους από την Σύρο για το πρώτο μας παιχνίδι.

29/1/2016

ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν λίγο η είδηση τους διαζυγίου που θα συζητηθεί αρκετά, καθώς πριν λίγο ο Πανθηραϊκός ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξη Κωνσταντόπουλο. Η απόφαση της διοίκησης αιφνιδιάζει, καθώς η ομάδα είναι μέσα σε όλους τους στόχους και τερμάτισε στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος πρώτη και αήττητη.

30/1/2016

ΦΙΛΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ

Θέμα ωρών είναι η επίσημη ανακοίνωση του Στάθη Φίλων από την Θύελλα, αφού ο Πειραιώτης αμυντικός βρίσκεται ήδη στην Σαντορίνη και προπονείται με τη νέα του ομάδα.

ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ – ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ

Ο Γιώργος Αρχοντάκης θα είναι ο αντικαταστάτης του Αλέξη Κωνσταντόπουλου στον πάγκο του Πανθηραϊκού. Ο 41χρονος τεχνικός έχει μεγάλη καριέρα σε Δ΄και Γ΄Εθνική, όπου έχει βοηθήσει πολλές ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους.

31/1/2016

ΥΦΑΝΤΙΔΟΥ - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ

b0bd1f77045d317c6538df2e398c89e7_XL.jpgΗ πρωταθλήτρια Ελλάδας στο Επταθλο Σοφία Υφαντίδου βρέθηκε στη Νάξο το τριήμερο 19-21 Ιανουαρίου σε μία προσπάθεια να βρεθεί κοντά στους ανθρώπους της νέας της ομάδας, τον Πανναξιακό. Και κατόρθωσε πάρα πολλά σε λίγες ώρες αποδεικνύοντας ότι όταν υπάρχει η καλή θέληση και οργάνωση μπορείς να πετύχεις κάτι που άλλοι τρία χρόνια δεν μπορούν… 

ΔΡΟΜΕΙΣ ΣΥΡΟΥ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησαν οι Δρομείς Σύρου. Ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί φέτος ήταν ο Μακριδάκης Αγης, ο οποίος κέρδισε μια τσάντα από το κατάστημα Admiral της Σύρου. Το τυχερό παιδί στην παιδική βασιλόπιτα ήταν ο Νάκας Σπύρος, ο οποίος κέρδισε μια δωροεπιταγή απο το κατάστημα Επιλογές.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares