Οι ευχές για την πρωτοχρονιά!

Η Συντακτική Ομάδα του sportcyclades.gr σας εύχεται να έχετε μία Χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα, προκλήσεις νέα χρονιά.

Να ζήσετε  όμορφες & ξεχωριστές στιγμές με όσους αγαπάτε! Ευχή όλων μας ο Αθλητισμός στα νησιά μας να γνωρίσει ανεπανάληπτες στιγμές το 2017!

*Οι ευχές που λαμβανουμε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. θα δημοσιεύονται στο παρόν άρθρο


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΑΓΑΙΑΣ

2017.jpg

Οι αθλητές και το Δ.Σ. του ΑΟ Αστέρα Τραγαίας εύχονται σε όλους  Χρόνια πολλά μια ευτυχισμένη  νέα χρονιά με υγεία, αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο.

 Ο Πρόεδρος ΑΟ Αστέρα Τραγαίας

Παραράς Μιχαήλ


ΛΩΡΗΣ ΣΑΛΑΧΑΣ (πρόεδρος ΕΣΚ Κυκλάδων)

"Σήμερα η ΕΣΚΚ κλείνει τα 26 χρόνια δημιουργικής παρουσίας της στο χώρο του μπάσκετ. Κάποιοι μας κληροδότησαν την ευθύνη να διατηρήσουμε και αν μπορούμε στις δύσκολες επικρατούσες συνθήκες να την ισχυροποιήσουμε.  Δύσκολος ο δρόμος και ανηφορικός ,ολοι μαζί όμως ο καθένας από το δικό του μετερίζι, επειδή αγαπάμε αυτό που υπηρετούμε, ας συμβάλει δημιουργικά στην επίτευξη του στόχου μας. Λάθη έγιναν, παραλείψεις υπήρξαν, μόνο όμως όποιος δεν κάνει τίποτα δεν κάνει λάθη.Σημασία έχει να τα αναγνωρίζεις να κάνεις την αυτοκριτική σου και να τα διορθώνεις,ώστε να κάνεις σωστά το επόμενο βήμα.

Εύχομαι λοιπόν σε όλη την μπασκετική οικογένεια των Κυκλάδων μια χρονιά με υγεία ,αγάπη ,ευτυχία και αθλητικές επιτυχίες".

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

images-4.jpg

Το Δ.Σ. της ομάδας μας, τα προπονητικά τιμ και οι αθλητές μας εύχονται ολόψυχα σε όλο τον φίλαθλο κόσμο Καλή Χρονιά και ευτυχισμένο το 2017!!!

Ας είναι αυτή η χρονιά η καλύτερη για όλους μας σε όλους τους τομείς!!!

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. Θύελλας Καμαρίου


ΘΕΩΝΗ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ

EPARCh_KAL_5149.jpg

Εύχομαι σε όλους να υποδεχθούν με υγεία το 2017.

Ιδιαίτερα στους κατοίκους των νησιών της Περιφερειακής μας ενότητας, εύχομαι το 2017 να είναι χρόνος ευημερίας, ανάπτυξης και προόδου.
Μέσα σε αυτήν την δύσκολη και κακή οικονομικά συγκυρία, πρέπει όλοι μαζί να αγωνιστούμε και μέσα στο 2017, για να αναδείξουμε την ομορφιά και την μοναδικότητα των νησιών μας, να αλλάξουμε προς το καλύτερο την καθημερινότητα των νησιωτών.
Να προστατεύσουμε την νησιωτικότητα και να αγωνιστούμε για τα δίκαια αιτήματα των νησιών του Αρχιπελάγους.

Ας είναι το 2017 μια χρονιά γεμάτη ευτυχία και αγάπη για όλους και όλες.

ΕΠΑΡΧΟΣ ΘΗΡΑΣ – ΘΕΩΝΗ ΛΕΙΒΑΔΑΡΟΥ


ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ

kjsjjd.png

2  περιστέρια να έρθουνε να φέρουνε ευχές
0  λοι σας να γιορτάσετε με γέλια και χαρές.
1  όμορφο ξεκίνημα να έχει η χρονιά
7  χιλιάδες όνειρα να βγουν αληθινά.
Εύχομαι ολόψυχα Χρόνια Πολλά ,Καλή και Ευτυχισμένη Νέα Χρονιά στον καθ' ένα και στην καθεμιά σας ,με Υγεία ,Ειρήνη, Ευτυχία, Ευημερία, Προκοπή, Χαμόγελο, Αγάπη, Αλήθεια Όνειρα, Ομόνοια, Δημιουργικότητα, Επιτυχίες και πολλές Φωτεινές, Χαρούμενες και Όμορφες στιγμές.
Ο Ερχομός του Νέου Έτους 2017!!!, ας είναι το προμήνυμα για μια Χρονιά διαφορετική ,όμορφη , με λιγότερα προβλήματα, γεμάτος με ελπίδα, φως, και προσδοκίες για ένα Καλύτερο και Ευτυχισμένο 2017!!!

Για την πολυαγαπημένη μας πατρίδα να αποκτήσουμε όλοι μας πνεύμα Ομοψυχίας, Κατανόησης, Ανθρωπιάς, Συνεργασίας, και Δύναμη για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που μαστίζουν την χώρα μας ώστε να ανατείλει ένα φέρελπις 2017!!!

Για τις ομάδες μας εύχομαι να αρθούν όλα τα προβλήματα και οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε , να είναι μία χρονιά Υγιής , χωρίς τραυματισμούς και να χαρούμε όμορφο και πλούσιο θέαμα , στα πλαίσια του ‘’ευ αγωνίζεσθαι’’!!! 

ΚΑΛΗ , ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ

ΡΑΟΥΖΑΙΟΣ ΠΕΤΡΟΣ


Μάριος Γαλανός

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, να έχει υγεία, ευτυχία και αγάπη. Καλή χρονιά να έχουμε με αγάπη και αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο μας .

Τέλος εύχομαι τα σωματεία μας να έχουν την στήριξη που χρειάζονται και ο αθλητισμός μας να έχει ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. 


Ιωάννης Νοταράς

15801562_1889997717911490_1923500944_n.png


Νίκος Ζώρζος Δήμαρχος Θήρας

Ο νέος χρόνος που σε λίγο θα υποδεχτούμε, εύχομαι να είναι για όλες και όλους σας χρόνος με ευκαιρίες για τους στόχους και τις προσδοκίες σας.

Με προσανατολισμό στην συλλογική ζωή, όπου η ατομική υπόσταση πραγματώνεται, εύχομαι την επιδίωξή της από την κοινωνία μας.

Από τον χρόνο, που φεύγει ας κρατήσουμε την γνώση από τις εμπειρίες που είχαμε στο διάβα του, πολύτιμες για την πορεία μας στο νέο χρόνο.

Εύχομαι η καθημερινότητα στον τόπο μας να είναι το άθροισμα των ατομικών και συλλογικών επιδιώξεων που επιτρέπουν την προσωπική και κοινωνική πρόοδο. Την πρόοδο της μικρής μας πατρίδας και της χώρας μας. Την αναμόρφωση των αντιλήψεων και των πρακτικών που θα οδηγήσουν σε πιο ευτυχισμένες κοινωνίες.

Οι δυσκολίες και τα παράπονα, καταστάσεις αναπόφευκτες για κάθε άνθρωπο, εύχομαι να ξεπερνιούνται και την θέση τους να παίρνει κανονική, δημιουργική και ευτυχισμένη όσο το δυνατόν ζωή.

Για τους νέους, που και αυτοί σαν τον νέο χρόνο διαδέχονται τους παλαιότερους, εύχομαι να έχουν όρεξη και επιθυμία για γνώση και έργο, τόλμη και έμπνευση για την προσωπική τους εξέλιξη και για την εξέλιξη και βελτίωση του τόπου μας και της ζωής μας σε αυτόν.

Καλώς να ορίσει ο νέος χρόνος 2017 και ας τον υποδεχτούμε με αισιοδοξία και δημιουργική διάθεση. Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το Νέο Έτος.


 

BETARADES.GR

happy_new_year.jpg


AGL Orologas

image.png

 

Οι ευχές για τα Χριστούγεννα...

 

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares