Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017 19:22

Με βραβεύσεις η πίτα τον Δρομέων Σύρου [pics-vid]

Την καθιερωμένη τους αγιοβασιλόπιτα έκοψαν οι δρομείς της Σύρου σε γνωστή καφετέρια στην παραλία της Ερμούπολης. Η δρομείς μετά από μία άκρως πετυχημένη χρονιά όπως ήταν αυτή του 2016, έδωσαν το παρών στην εκδήλωση προαναγγέλλοντας μάλιστα νέες αθλητικές δραστηριότητες.

Ο Σύλλογος των δρομέων Σύρου είναι ένας αρκετά δραστήριος σύλλογος με αρκετές αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες έχουν στεφθεί με μεγάλη επιτυχία, αλλά και ήταν προς όφελος του ίδιου του νησιού.

Η μεγαλύτερη περσινή εκδήλωση των δρομέων ήταν το Syros run με 1500 περίπου συμμετοχές από τις οποίες οι 450 κα πλέον αθλητές ήταν εκτός νησιού. Οι δραστηριότητες δεν σταματούν, αφού σε λίγες ημέρες είναι προγραμματισμένος αγώνας στο χωριό του Φοίνικα.

 Βέβαια εκτός από τις ευχάριστες ειδήσεις υπήρχαν και οι δυσάρεστες, αφού κανείς από τους παρευρισκόμενους δεν έχει ξεχάσει το γυμναστήριο των Πευκακίων. Για τον συγκεκριμένο χώρο έγινε ιδιαίτερη αναφορά και όλοι ευχήθηκαν πως κάποια στιγμή θα μπει σε μία σειρά κι αυτό το θέμα, ώστε να μπορούν όσοι το επιθυμούν να προπονούνται χωρίς να κινδυνεύουν να τραυματιστούν.

 Είναι γνωστό άλλωστε πως μετά και την όχι και τόσο πετυχημένη τοποθέτηση του κουρασάν τα προβλήματα εξακολουθούν να υπάρχουν στο γυμναστήριο των Πευκακίων και οι αθλητές του κλασσικού αθλητισμού, δεν έχουν χώρο προπονήσεις.

Μάλιστα η Σύρος είναι μέσα στο κλαμπ με τις λίγες πρωτεύουσες νομού που δεν έχει γυμναστήριο με στίβο.

Από εκεί και πέρα η διοίκηση των δρομέων Σύρου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βράβευσε τους βετεράνους αθλητές του νησιού. 

dromeis_pita_2017_1.jpg

 

dromeis_pita_2017_2.jpg

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares