Τρίτη, 03 Οκτωβρίου 2017 15:09

Επίσκεψη του ΕΠΑΛ Θήρας στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ

Τη χαρά να φιλοξενήσουμε τριακόσια είκοσι παιδιά περίπου από τον Επαγγελματικό Λύκειο Θήρας είχαμε την Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017 στα πλαίσια της 4ης πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού.

 Αγόρια και κορίτσια συνοδεία των εκπαιδευτικών του σχολείου τους χωρίστηκαν σε ομάδες και αγωνίστηκαν στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γυμναστηρίου στα αθλήματα της καλαθοσφαίρισης, της πετοσφαίρισης και της επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Επίσης, επισκέφθηκαν και το Δημοτικό Στάδιο Φηρών προκειμένου να μυηθούν στα μυστικά του ποδοσφαίρου.  

Οι μαθητές διασκέδασαν κι έπαιξαν για περισσότερο από τρεις ώρες, κατανοώντας πως η άθληση είναι πρωτίστως μία ευχάριστη δραστηριότητα και αποκτώντας παράλληλα μία πολύτιμη εμπειρία συμμετέχοντας σε οργανωμένες αθλητικές δράσεις. Μάλιστα, οι καθηγητές κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να εμφυσήσουν στα παιδιά το πνεύμα του αθλητικού ιδεώδους και του υγιούς ανταγωνισμού. Να σημειωθεί ότι η συμπεριφορά των μαθητών ήταν άψογη τόσο εντός, όσο κι εκτός παρκέ, ενώ οι καθηγητές αποχωρώντας δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τη διοίκηση και το προσωπικό του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ για τη βοήθεια που τους παρείχαν. 

 

Με τιμή,

Ο Πρόεδρος

Τζούρος Ελευθέριος 

IMG_7945.JPG

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΝΕΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares